MIL FULLS DE POMA I TARONJA
INGREDIENTS
3 làmines de pasta brik
1 poma Gran Smith
1 taronja
2 cullerades de sucre glaç
1 cullerada de mantega
8 cullerades de crema Catalana
Pelem les pomes i les taronges, els traiem el
cor i tallem a rodanxes no massa gruixudes.
Estenem la pasta brik sobre el marbre, tallem
12 discos, podem fer-ho amb un motlle d´emplatar o amb un got, tapar-los perquè
no es ressequin.
Posem meitat de les rodanxes de poma sobre el
silpat, les espolsem amb sucre glaç i les portem al forn que ja tindrem
preescalfat a 180º C, les deixem coure durant uns 10 minuts.
La resta les reservem tapades a la nevera.
A una placa pel forn posem paper sulfuritzat,
a sobre posem els discos de pasta brik, els pintem amb mantega que ja tindrem
desfeta, els portem al forn que tenim en funcionament, i deixem coure fins que
els tinguem daurats. Quan els tinguem reservem fins al moment de muntar el plat.
Per servir, al plat posem un disc de pasta
brik, a sobre una cullerada de crema, una rodanxa de poma crua, a sobre un
altre un altre disc de brik, més crema i rodanxa taronja, repetim un disc de
brik, crema i poma cuita, tornem a repetir els tres passos fins que tinguem el
mil fulls com ens agradi.
A sobre posem una mica de crema i unes les
làmines de pell de taronja confitada.
Quines postres més boniques, Sión!! I ben dolces!
ResponEliminabien bueno y bonita la presentacion¡
ResponEliminaBona setmana
Quina bona idea de postres! Molt bona i original. Queda molt vistosa, m'encanta!
ResponEliminaMarta
M'encanta la combinació d'ingredients, crema, taronja i poma, crua o cuita.
ResponEliminaAmb el cruixent de la brick ha de quedar molt bo.
I la presentació super vistosa!
unas capes per lleparse els dits
ResponEliminaUnes postres molt bones! així que també ja heu fet la crema! no pot faltar per Sant Josep!
ResponEliminaM'encanten els ingredients, la disposició dels mateixos i la composició final! Unes postres genials! Petons!
ResponEliminaQue delicia y que bella presentacion...me encanta!!...........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaquines postres més bones... una manera diferent de menjar crema per St Josep... o qualsevol altra dia, és clar!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Me encan los ingredientes y la presentacion,queda un postre muy original.
ResponEliminaBesets.
Quina bona pinta que té aquest postre!! y a més fàcil y deliciós!! que més es pot demanar? m'encanta!!
ResponEliminaPetonets!!
Que xulo que queda, però sobretot que bo!
ResponElimina