AMANIDA AMB BOLETS, TEMPURA DE LLAGOSTINS I D’ALLS TENDRES
INGREDIENTS
Fulles d’escarola
Fulles de roure
Tomàquets xerri
Gírgoles mini
8 llagostins
6 alls tendres
Pinyons
1 all
Farina de tempura
Oli d’oliva
Vinagre de xeres
Sal
Netegem i tallem l’amanida. Reservem
Pelar les cues dels llagostins, treure’ls-hi
els budells i tallar-les per la meitat i reservar.
A una paella amb una mica d’oli daurem l’all
que tenim filetejat. Reservem-ne l’oli.
Netejar les gírgoles, salpebrem i les saltegem
amb l’oli que tenim reservat. Reservem
Per preparar la vinagreta, a un bol posarem un
polsim de sal i un raig de vinagre, amb unes varetes remenem bé, afegim un raig
d’oli i tornem a remenar per emulsionar-ho bé. Aboquem el preparat a un setrill i reservem a
la nevera.
A un bol posem farina de tempura, remullem amb
aigua amb gas ben freda, espolsem-hi una mica de sal. La barreja ha de quedar
bastant densa.
A una paella posem oli, la portem al foc, quan
el tinguem calent, passem els llagostins per la tempura i els fregim, quan els
tinguem cuits els posem sobre paper de cuina per treure’ls l’excés d’oli que
puguin portar. Seguirem el mateix proses amb els alls tendres.
A un bol posarem l’amanida que tenim
reservada, els tomàquets xerri tallats per la meitat, les gírgoles, la
vinagreta i remenem molt bé .
Per servir, al fons del plat posem l’amanida,
a sobre els bolets, els llagostins i les cebes, acabem amb els pinyons una mica
daurats.
Peazo amanida ens porteu avui
ResponEliminaMuas
No li falta de res a aquesta amanida! m'encanta!
ResponEliminapetonets
Boníssima i complerta! Em de començar a agafar idees d'amanides que d'ara endavant ens faran falta!
ResponEliminaPetons
M'encanten les amandies tèbies i ben orignials.
ResponEliminaI aquesta té tots els sabors del món!
Les amanides amb ingredients tebis m'agraden molt...I aquesta és plena de contrasts esplèndids! Petons!
ResponElimina