CLAFOUTIS AMB CIRERES
INGREDIENTS
3 ous
120 g de sucre
50 g de farina d’ametlla
30 g de Farina
130 ml. llet sencera
300 g de cireres
½ cullerada de pols de vainilla
Tallem les cireres per la meitat, retirant el
pinyol. Reservem
Al got de la batedora posem els ous, la llet i
la vainilla. Quan tinguem aquests ingredients ben incorporats, afegim la
farina, la vainilla i la ametlla, que tenim tamisades, barregem fins que tinguem
una massa lleugera.
Aboquem la barreja al motlle, posem les
cireres i el portem al forn que ja tindrem preescalfat a 160º C., deixem coure
durant uns 30 minuts, o fins que el tinguem ben quallat i al nostre gust.
Traiem el motlle del forn, deixem refredar, servim
a temperatura ambient, espolsem amb sucre en pols per sobre.
Jo aquest l'he fet diverses vegades però he de reconèixer que l'aspecte del teu resulta molt i molt abellidor. El motlle que has usat queda preciós!! Salutacions
ResponEliminaUmmmmmm, bonissim, aquest any ho he provat jo i ja ho he fet en vàries ocasions. Una abraçada !!
ResponEliminaQue rico, la pinta es espectacular.
ResponEliminaBesos cris y Laura.
Boníssim! A veure si m'animo a fer-ne. T'ha quedat súper bé! Petons
ResponEliminaLa textura cremosa de la clafoutis m'encanta.
ResponEliminaI la de cireres és la meva preferida!
M'encanta la clafoutis! I aquest any encara no l'he fet, a veure si m'animo perque veient la teva em fa venir unes ganes... Una abraçada!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"