TULIPES AMB FORMATGE I RAÏM
INGREDIENTS
Pasta wonton
Formatge Cremós de Mas Alba
Raïm
Engrassem uns motlles de magdalenes, els folrem
amb dos fulls de pasta wonton entregirats i els courem al forn que ja tindrem
preescalfat a 180º C. durant uns cinc minuts, passat aquest temps els traiem
del forn i els farcim amb trossets de formatge, acabem amb un gra de raïm.
Tornem-los a porta al forn fins que tinguem el
formatge ben cremós.
Servirem immediatament.
Que bones que han de ser, aquestes tulipes! TInc ganes de cuinar amb la pasta wanton i encara no m'hi he posat. Costa de trobar...! Petons!
ResponEliminaEl cruixent de la pasta, el cremós del formatge i la dolçor del raïm formen una bona combinació.
ResponEliminaPetons.
aquest aperitiu ha de ser tot un exit! quina pinta té! petons
ResponEliminaFem, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!
ResponEliminaSoy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.
Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.
Desde ya gracias.
Saludos Cata
Ara ja em tindràs buscant aquesta pasta com una boja...quin goig!
ResponElimina