PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BOU DE MAR
INGREDIENTS
1 bou de mar
12 pebrots del piquillo
1 ceba
Tomàquets per salsa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Posem una olla amb aigua i un bon pessic de
sal, al foc, quan arrenqui a bullir posem el bou, deixem coure uns quinze
minuts, passat el temps el traiem de l’olla, el deixem refredar una mica per
poder treure’n la carn.
Escorrem els piquillos del seu oli, posem-los
a una safata i portem-los al forn a 160º
C. durat 5 minuts.
Preparem una salsa de tomàquet com tinguem
costum de fer-la, passem-la pel colador xines perquè ens quedi ben fina.
Tallem la ceba molt petita, la sufragui’m a
una paella amb oli, quan comenci a enrossir, hi posem la carn del bou,
salpebrem.. Afegim dues cullerades de tomàquet i remenem perquè quedi ben
barrejat.
Farcim els piquillos, els posem a una plata
pel forn, per poder-los escalfar a l’hora de menjar-los.
Per servir posem la salsa de tomàquet al plat,
a sobre els piquillos farcits.
Bona idea! Aquest piquillos es mengen sense dents! he he he. Petons
ResponEliminaUn plat de luxe, Sión. Segur que no en vàreu deixar ni una engruna.
ResponEliminaUna abraçada.
Els he menjat farcits de carn o de brandada de bacallà, però amb un bou de mar han d'estar de luxe, una abraçada !!
ResponEliminaUns piquillos ben mariners! Petons!
ResponEliminaQuina meravella de recepta! Amb bou de mar han d'estar deliciosos aquests pebrotets... He vist aquesta recepta al "Les teves receptes" i no m'he pogut resistir de venir-la a veure. Veig que tens un blog preciós, jo també hi sóc a "Les teves receptes" si vols visitar el meu blog em farà molta il.lusió, ara vaig a posar al meu blog un enllaç del teu per no perdre'm cap de les teves receptes,si són com aquesta ja has guanyat una fan! Una abraçada maca.
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/