BUNYOLS DE BACALLÀ AMB PEBROTS DEL PIQUILLO CARAMEL-LITZATS
INGREDIENTS
250 g de bacallà dessalat
1 gra d’all
1 cullerada d’oli
Julivert
1 o 2 cullerades de farina
½ sobre de llevat
1 ou
PER ELS PEBROTS DEL PIQUILLO
6 pebrots
1 gra d’all
Oli d’oliva
Esqueixar el bacallà.
Picar l’all i el julivert al morter, barregem-ho
amb el bacallà que tenim esqueixat. Afegim l’oli, el rovell de l’ou, la farina
i el llevat.
Muntem la clara a punt de neu i l’afegim a la
pasta del bacallà.
Escalfem l’oli, quan el tinguem ben calent, fregim
petites porcions de la pasta de bunyols.
Preparem els piquillos: A una paella amb oli,
a foc suau enrossim l’all picat, quan el tinguem al punt, afegim els pebrots
que tindrem tallats a tires i deixem confitar durant uns 10 minuts a foc molt
suau.
Servir els bunyols acompanyats dels pebrots
del piquillo.
ResponEliminaSión i Miquel; Tot una "delicatessen" aquets bunyols tant ben presentats.
Que vagin de gust Miquel i Sión¡¡ :O)
Bona tapa felicitats,jose maria y sandra de el blog el mago y la bruja blospot.com
ResponEliminaQuina pinta aquesta tapa de bunyols de bacallà Sion. Petons
ResponEliminaUna manera molt maca de menjar els bunyols de bacallà que tant m'agraden!!!!
ResponEliminaEl pebrot li dóna més que un toc de color!
Bon cap de setmana