TATAKI DE SALMÓ FUMAT
Aquesta recepta la vaig veure preparar al xef Pep Nogué, a la seva secció del programa Divendres de TV3.
Com que me’n quedava una trosset del que
gairebé sempre tinc preparat a la nevera vaig provar de fer-lo.
Queda molt bo, tot i que és una altra manera
de menjar el salmó fumat.
INGREDIENTS
Un tros de salmó marinat i fumat
Anet triturat
Sèsam
La recepta per preparar el salmó marinat i
fumat la trobareu aquí.
Traiem el salmó de l’oli on el conservem,
tallem el tros que vulguem i l’arrebossem amb el sèsam.
El posem al plat on el servirem i amb un
ganivet, tallem els talls, deixant-los al mateix lloc, una mica esbiaixats.
Espolsem amb l’anet.
quina pinta mes bona
ResponEliminabona recepta! senzilla i fresqueta! petons
ResponEliminaFàcil i bona, què més demanar? el gustet del sèsam hi va molt bé!
ResponElimina