PICANTONS ACOMPANYATS DE VERDURETES I BOLETS
INGREDIENTS
2 pollastrets picantons
Tomàquets xerri
1 pastanaga
2 patates
Bolets
½ llimona
1 rama de farigola
½ copa
de xerès sec
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem els picantons per fora i per dintre.
Salpebrem per tot arreu, introduïm un tros de llimona i un trosset de la branca
de farigola.
Esbaldim i assequem els tomàquets. Pelem i trossegem
la pastanaga i les patates. Saltegem els bolets, aquests els tenia al congelador, de la passada temporada.
Preescalfem el forn a 240º C, pintem amb oli
els picantons, els posem a una safata i els portem al forn, deixem coure 10
minuts.
Passat el temps, abaixem el forn a 200º C,
afegim les verdures que ja tindrem salpebrades, el xeres, la resta de farigola
i un bon raig d’oli. Deixem coure una mitja hora, o bé fins que el tinguem al
nostre gust.
Servim el pollastret acompanyat de les
verdures, les patates i els bolets, salsegem.
Em sembla que en necessitaria un tot de sencer per mi sola! Petonarros!
ResponEliminaAquest plat es per persona, sembla més gros del que és realment, tranqui-la jo me’l vaig menjar tot sense
ResponEliminaPetons
Bonissim tant dauradet!
ResponElimina