TRENA DE CABELL D’ ÀNGEL
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
Cabell d’àngel
1 ou
Sèsam
Almívar TPT
Estenem la pasta de full sobre el marbre, i la
dividim imaginàriament, en tres parts.
Tallem tires paral·leles d’1,5 cm a les dues
parts laterals.
Escampem el cabell d’àngel sobre la part
central.
Tanquem les tires alternant-les sobre la part
central, per fer-ne la trena.
Pintem amb ou batut i escampem el sèsam per
sobre.
La portem al forn que ja tindrem preescalfat a
190º, deixem coure uns 30 minuts, o fins que la tinguem al nostre gust.
Mentrestant preparem l’almívar tant per tant
d’aigua com de sucre.
Quan ja el tinguem al nostre gust, en treure’l
del forn, el pintem amb l’almívar.
Aquesta recepta la vaig veure al blog, La
cuina de casa, de la Gemma
Mmmmm que bona! Aquesta trena no falla mai, sigui del que sigui! ;)
ResponEliminaAnna
Ostres, quan veig una cosa d'aquestes sempre penso en un esmorzar d'aniversari, d'aquells que es porten a la feina, se'n gaudeix en companyia i a sobre et feliciten ;)
ResponEliminaM'encanta!!
Petons!!
Cuina d'emergencia