CIGRONS AMB ESPINACS
INGREDIENTS
½ kg de cigrons bullits
2 manats d’espinacs
150 g de cansalada virada
Oli d’oliva
Sal
Netegem les fulles d’espinacs, les reservem a
una escorredora. Retirem unes quantes fulles ben maques per emplatar.
Passats uns moments les posem a una paella amb
unes gotes d’oli, a foc mitjà, fins que deixin anar la seva aigua, les tornem a
l’escorredora. Amb una tisora les tallem a trossets, agafant-les totes juntes
amb la mà, és molt fàcil i a la vegada perdran la poca aigua que els pugui
quedar..
Mentrestant, tallem el bacó a tallets prims.
Reservem
Quan tinguem els espinacs escorreguts, els
tornem a posa a la paella amb un raget d’oli i la cansalada virada, donem unes
voltes, afegim els espinacs, deixem coure uns deu minuts a foc mitja, remenant
de tant en tant.
Mentrestant preparem les fulles d’espinacs que
tenim netes i reservades. Les escaldem durant uns segons i refredem ràpidament
amb aigua i gel.
Mentrestant a una paella amb oli saltem les
fulles d’espinacs . (Compta que esquitxem molt)
T'ha quedat un plat boníssim i estèticament preciós!!
ResponEliminaEns agrada molt el conjunt, presentat així sembla un plat de diumenge!!
ResponEliminaUna abraçada