VERAT AL FORN





INGREDIENTS

2 verats
2 cullerades d’avellanes torrades
1 culleradeta de farigola
1 llesca de pa torrada
½ vas de cervesa
Oli d’oliva
Amanida variada al gust
Sal
Pebre negre

Preparem una picada amb les avellanes, la farigola i la llesca de pa. Reservem

Quan comprem els verats demanem que ens treguin l’espina.

Netegem els filets dels verats i els eixuguem amb paper de cuina. Salpebrem per dintre i per fora i els farcim amb una mica de la picada que tenim preparada.

A una safata pel forn, posem-hi una mica d’oli i els verats a sobre. Reguem-los amb la cervesa i un raig d’oli, distribuïm per sobre la resta de la picada.

Portem la safata al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant 15 minuts.

Per servir, posem el verat al plat, salsem i acompanyem amb unes fulles d’amanida variada al nostre gust.


Comentaris

  1. M'agrada molt el verat, però sempre me'l menjo a la planxa. Fet d'aquesta manera ha de ser molt bona i original, per canviar una miqueta! recepta apuntada! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres ens agrada molt a la planxa amb pa i tomàquet. Però de tant en tant toca canviar i així queda molt bo!!
      Petons

      Elimina
  2. Tenies raó, si que es fàcil, aix,i amb cervesa no l'he fet mai, la propera vegada ho provaré. Petons

    ResponElimina
  3. UUuaaauuuu!!! Quina recepta més bona!! Prenc nota, que ens agrada molt el verat! Mmmmmmm....em ve salivera!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si agrada el varat és un altra manera de menjar-lo!!
      Petons

      Elimina
  4. Sion, saps que si no és escabetxat no en fem de cap més manera??? Haurem d'ampliar el ventall de receptes, perquè aquest fa mooooolta patxoca!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres el mengem de varies maneres, doncs es un peix que en agrada molt. Fer així es diferent però molt bo.
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars