VERAT AL FORN
INGREDIENTS
2 verats
2 cullerades d’avellanes torrades
1 culleradeta de farigola
1 llesca de pa torrada
½ vas de cervesa
Oli d’oliva
Amanida variada al gust
Sal
Pebre negre
Preparem una picada amb les avellanes, la
farigola i la llesca de pa. Reservem
Quan comprem els verats demanem que ens
treguin l’espina.
Netegem els filets dels verats i els eixuguem
amb paper de cuina. Salpebrem per dintre i per fora i els farcim amb una mica
de la picada que tenim preparada.
A una safata pel forn, posem-hi una mica d’oli
i els verats a sobre. Reguem-los amb la cervesa i un raig d’oli, distribuïm per
sobre la resta de la picada.
Portem la safata al forn que tindrem
preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant 15 minuts.
Per servir, posem el verat al plat, salsem i
acompanyem amb unes fulles d’amanida variada al nostre gust.
M'agrada molt el verat, però sempre me'l menjo a la planxa. Fet d'aquesta manera ha de ser molt bona i original, per canviar una miqueta! recepta apuntada! petons
ResponEliminaA nosaltres ens agrada molt a la planxa amb pa i tomàquet. Però de tant en tant toca canviar i així queda molt bo!!
EliminaPetons
Tenies raó, si que es fàcil, aix,i amb cervesa no l'he fet mai, la propera vegada ho provaré. Petons
ResponEliminaAngels és molt facil i el resultat molt bo!!
EliminaPetons
UUuaaauuuu!!! Quina recepta més bona!! Prenc nota, que ens agrada molt el verat! Mmmmmmm....em ve salivera!
ResponEliminaPetons,
Olga
Si agrada el varat és un altra manera de menjar-lo!!
EliminaPetons
Sion, saps que si no és escabetxat no en fem de cap més manera??? Haurem d'ampliar el ventall de receptes, perquè aquest fa mooooolta patxoca!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Nosaltres el mengem de varies maneres, doncs es un peix que en agrada molt. Fer així es diferent però molt bo.
EliminaPetons