MINI DONUTS DE PROVOLONE AMB MELMELADA DE PEBROTS VERMELLS
Amb aquesta recepta participo en el repte del
BLOG AL PLAT, que ens proposa la Mercè del blog Destapant Cassoles.
Aquest més el blog triat és DULCES BOCADOS, m’ha
costat molt decidir-me perquè gairebé totes són molt interessants. Jo a més de
seguir les instruccions, he fet alguna petita variació.
INGREDIENTS
PER 16 MINI DONUTS
110 g fe Farina per rebosteria
1 culleradeta de llevat Royal
1 ou
90 ml. de llet
125 g de formatge provolone
15 g de mantega
¼ de culleradeta de suc de llimona
Melmelada de pebrots vermells de la Fageda
Llavors de sèsam torrat
A un bol posem la farina que ja tenim tamisada
amb la sal i el llevat.
A un altre bol barregem l’ou amb la llet i el
suc de llimona.
Aboquem sobre la farina i barregem fins que tinguem una crema llisa i sense grumolls.
Aboquem sobre la farina i barregem fins que tinguem una crema llisa i sense grumolls.
Ratllem el formatge i l’afegim a la barreja,
fins que el tinguem completament integrat.
Anirem omplint els motlles que ja tindrem
engreixats amb la mantega. Els portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC,
deixem coure durant uns 10 minuts, fem la prova de l`escuradents, per veure si
estan cuits.
Els traiem del forn i els deixem refredar.
Quan els tinguem que porta a taula escampen una
mica de melmelada per sobre i empolsinem amb el sèsam torrat.
Els podem fer uns dies abans i congelar-los
sense posar-hi la melmelada. Quan els vulguem menjar, és el moment de posar-la.
Quin goig que fan aquests donuts salats.. m´apunto la recepta!!! Feliç diumenge.
ResponEliminaA més de goig estan molt bons i son fàcils de preparar !!!!
EliminaPetons i Bones Festes
que original!, t'han quedat molt vistosos!. Gracies per participar Sion!BONES FESTES!
ResponEliminaSon molt vistosos i bons!!!
EliminaPetons i Bones Festes
Bona tarda Sion, moltes gràcies per participar en aquest repte, espero que us hagin agradat aquests donuts que són ben diferents :-)
ResponEliminaUna abraçada i bones festes
Gracies a tu per les receptes tan estupendes que fas, que sempre trobo el que busco. I aquest cop a estat molt difícil de triar.
EliminaAquests donuts son boníssims, a casa han agradat molt.
Una abraçada i Bones Festes
Curiosos aquests "donuts" i segur que molt bons.
ResponEliminaUna bona tria Sion, perquè aquesta vegada ha estat difícil decidir-se per una recepta, veritat???
Bon Nadal!!!!
Ptnts
Glòria
A més de goig estan molt bons i son fàcils de preparar !!!!
EliminaPetons i Bones Festes
Curiosos aquests "donuts" i segur que molt bons.
ResponEliminaUna bona tria Sion, perquè aquesta vegada ha estat difícil decidir-se per una recepta, veritat???
Bon Nadal!!!!
Ptnts
Glòria
Quina bona tria! I aquesta combinació de formatge provolone i melmelada de pebrot de la Fageda, deliciosa!! Me l'apunto! Una abraçada!
ResponEliminaLa tria m’ha encantat i a casa han agradat molt.
EliminaSi els proves ja veuràs que sorprenen!!!
Petons i Bones Festes
de veritat??!! però que xulus!! no ho havia vist mai!!! i es pot fer amb un altre formatge, tipus cabra...??? apuntada la recepta que m'agrada molt! petons i molt bones festes!!!
ResponEliminaImagino que si es pot fet amb un altre formatge, però tot es qüestió de provar-ho!!
EliminaPetons i Bones festes