BROQUETES DE GAMBES I BACÓ
INGREDIENTS
8 gambes
1 carabassó
2 talls de bacó
½ llimona
1 cogombre
PER LA SALSA
75 g de mantega
1 gra d’all
1 ceba petita
2 cullerades de conyac
Pebre negre molt
Bullirem les gambes durant uns moments.
Escorrem i pelem les cues.
Rentem el carabassó i el tallem a rodanxes.
Tallem els talls de bacó per la meitat.
Enfilem a les broquetes dos talls de bacó
enrotllats, tres rodanxes de carabassó, i dues gambes, alternant els
ingredients.
PER PREPARAR LA SALSA
Portem al foc un cassó amb la meitat de la
mantega, el conyac, l’all, la ceba tallada petita, un polsim de sal i un de
pebre, barregem, deixem a foc molt suau, fins que redueixi i la ceba s’hagi estovat
una mica, però sense que arribi a enrossir.
Pintem les broquetes amb la resta de la
mantega i unes gotes d’oli, i les portem al forn amb l’opció grill, deixem
coure uns dos minuts, per cada costat.
Per servir, al plat posem les broquetes amb la
salsa al costat.
Quina pinta més bona que fa!! Ets una artista!!
ResponEliminaMoltes gracies Francesc!!!
EliminaUna abraçada
Aquestes broquetes han de ser boníssimes! I a més, jo les veig molt festives així que bé podrien ser un entrant per aquestes properes festes. Sobretot si tenim en compte que les acompanya una salsa al conyac... ☺
ResponEliminaUna abraçada