PEUS DE PORC AMB CEPS
INGREDIENTS
2 peus de porc bullits
¼ de kg de ceps frescos
1 tomàquet
2 grans d’all
½ ceba
Ametlles torrades
Carquinyolis
1 got de cervesa
Brou de carn
Per aquest plat he comprat els peus bullits.
A una paella amb una mica d’oli, saltem els
ceps tallats a làmines i els reservem. (També podem fer-ho amb ceps rehidratats)
L’oli que ens ha sobrat dels bolets l’avoquem
a una cassola, amb el que fem el sofregit de la ceba i el tomàquet.
Quan tinguem el sofregit al punt, posem a la
cassola els peus, el brou de carn i una mica de cervesa, deixem coure uns deu
minuts,
Mentrestant fem una picada amb els alls, les
ametlles, els carquinyolis i la resta de la cervesa.
Passat el temps, afegim a la cassola, els
bolets i la picada, deixem coure uns deu minuts més i ja ho tindrem al punt per
menjar.
Guardeu-me un bon plat i feu-me un lloc a taula que vinc, m'agraden molt.
ResponEliminaPetons.
Celebro que t’agradin, la propera vegada te’n reservo per que vinguis a dinar.
EliminaPetons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQue bons, me'ls apunto!!!
ResponEliminaEstan molt bons, si el proves ja em diras!!!
EliminaPetons
Sión i Miquel; Com sempre, els vostres plats, són un encant.
ResponEliminaAmb els millors desitjos que passeu unes bones festes, en nom de la Teresa del meu pare i meu -Menja de bacallà-.
Una abraçada Miquel i Sión¡¡ :O)
Josep, moltes gracies per la floreta.
EliminaTambé desitjem que tingeu unes molt bones festas.
Una forta abragaçada, per tu, la Teresa i el teu pare.