PENQUES DE BLEDA FARCIDES
Aquestes penques farcides, en el Miquel l’hi
van agradar, tot i que les bledes no són la seva verdura preferida. És una bona
manera de menjar-les
INGREDIENTS
Penques de bleda
Talls de pernil dolç
Bull negre
Botifarra d’ou
2 ous
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal
Tallem les penques de les bledes i les netegem
molt bé.
Les posem a bullir amb aigua i un polsim de
sal. Les deixem coure uns deu minuts, han de quedar senceres, perquè les pugin
manipular.
Les escorrem bé, les eixuguem amb paper de
cuina, i les farcim amb els ingredients que ja tenim preparats.
Un cop les tinguem totes farcides, les passem
per farina, ou batut i pa ratllat.
Les fregim i les anem posant sobre paper
absorbent per recollir l’accés d’oli que els puguem quedar.
S’han de menjar acabades de fer.
Mmmmmm.....booooooones! I el farcit....no diguem!
ResponEliminaPetonets,
Olga
ResponEliminaBuenos días. Estas pencas rellenas con esos ingredientes que has utilizado te han quedado muy ricas,
Como bien dices es una buena manera de que los mas pequeños coman este tipo de verduras.
Un beso Paco
ResponEliminaSión i Miquel: "quines penques" tant ben col.locades a la boca... i cruixents¡¡ :O)
Salutacions Miquel i Sión¡¡