CALAMARSONS AMB FAVES
Revisant el congelador, vaig veure que encara quedaven un bon grapat de faves. Fantàstic ja que em servirien per acompanyar uns calamarsons. El resultat va ser molt encertat.
INGREDIENTS
½ k de calamarsons
1 ceba tendra
Un bon grapat de faves
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt
A una paella amb un raig d’oli, confitem la
ceba tallada petita. A mitja cocció empolsinem amb una mica de sal i una mica
de pebre blanc molt, deixem coure fins que la tinguem transparent.
Ara és el moment de posar-hi les faves, donem
unes voltes, afegim un got d’aigua i un got de cervesa, abaixem el foc i deixem
coure durant uns quinze minuts.
Passat el temps provem com estan les faves, si
els falta poc per ser cuites, hi aboquem els calamarsons que ja tenim
salpebrats. Donem unes voltes fins que canvien de color.
Deixem coure suaument tot el conjunt uns cinc
minuts més i reservem.
Aquesta preparació m’agrada fer-la una bona
estona abans de menjar-la, i escalfar-la al últim moment, guanya molt en boca.
Em falta provar les faves amb aquesta combinació de calamars. Com diu aquell deu estar brutal!
ResponEliminaLa combinació queda molt bona, si ho proves ja em diràs!!!
EliminaPetons
Un gran plat, Assumpció! Vas fer un bon dinar amb les restes de congelador!
ResponEliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Si que va ser un bon dinar Olga estava molt bo!!!
EliminaPetons i bona setmana