CARPACCIOS D’ESPÀRRECS BLANCS I VERDS



Una manera ben diferent de menjar els espàrrecs crus i sorprenentment bons. Queden igualment bons amb aquesta preparació tant els blancs com els verds.

INGREDIENTS

4 espàrrecs blancs
Ametlles Marcona torrades
Sal
Oli d’oliva
Pebre blanc molt

Triturem uns mica les ametlles per poder escampar-les per sobre.

Netegem molt bé els espàrrecs per treure’n la mica de terra que puguin portar.

Els pelem a fons per treure’n tota la capa exterior que és molt consistent.

Amb un pelador anirem fent-los a làmines molt fines longitudinals de l’espàrrec.

Un cop talls els salpebrem abans d’emplatar, al moment de servir els amanim amb un raig d’oli.

Pels espàrrecs verds he fet servir els mateixos passos i quantitats que amb els blancs.
       

 A l’amanir-los també es pot posar unes gotes de vinagre però m’hi no mi agrada, això ja va a gustos.

Recepta vista a Maderadechef.com





Comentaris

Entrades populars