CIGRONS AMB CALAMARSETS



Aquesta recepta la vaig escoltar en el cotxe al programa de ràdio RAC 1 d’en Jordi Basté.

Com que tenia calamarsets al congelador vaig aprofitar de fer-la n’arriba a casa.
És una recepta molt fàcil de preparar amb un resultat molt bo.

INGREDIENTS

½ k de calamarsets
400 g de cigrons cuits
2 alls
Oli d’oliva
Sal

Netegem els calamarsets i reservem les potes per una altra preparació.

A una paella posem un raig d’oli, afegim els alls esclafats i els calamarsets amb un polset de sal, tapem i deixem coure a foc mitjà. Remenem de tant en tant.

Quan observem que ja s’han begut la seva aigua que ens havien deixat, afegim els cigrons, remenem molt bé per incorporar tot el conjunt.

Deixem coure uns minuts i ja el tindrem llestos per porta a taula.


Comentaris

  1. oohhhh!!! bonissima combinació! m'encanten els calamarcets!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que es bonìssima Roser. Celebro que t'agradi!!
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars