CIGRONS AMB CALAMARSETS
Com que tenia calamarsets al congelador vaig
aprofitar de fer-la n’arriba a casa.
És una recepta molt fàcil de preparar amb un
resultat molt bo.
INGREDIENTS
½ k de calamarsets
400 g de cigrons cuits
2 alls
Oli d’oliva
Sal
Netegem els calamarsets i reservem les potes
per una altra preparació.
A una paella posem un raig d’oli, afegim els
alls esclafats i els calamarsets amb un polset de sal, tapem i deixem coure a
foc mitjà. Remenem de tant en tant.
Quan observem que ja s’han begut la seva aigua
que ens havien deixat, afegim els cigrons, remenem molt bé per incorporar tot
el conjunt.
Deixem coure uns minuts i ja el tindrem
llestos per porta a taula.
oohhhh!!! bonissima combinació! m'encanten els calamarcets!! :)
ResponEliminaSi que es bonìssima Roser. Celebro que t'agradi!!
EliminaPetons