COGOMBRETS FARCITS DE TONYINA I PIQUILLOS



Entrat amb poca feina per prendre una cerveseta, mentre acabem de preparar el dinar.

INGREDIENTS

8 cogombrets envinagrats
Pebrots del piquillo confitats
Tonyina amb oli
Escuradents

Traiem els cogombrets del pot de conserva, els posem sobre paper de cuina durant una estoneta perquè perdin el líquid que els pugui quedar.

Fem la mateixa operació amb els pebrots del piquillo, els tallem a tires.

Traiem la tonyina de l’oli, la deixem a un plat uns minuts.

Quan hàgim que servir preparem els pinxos. Tallem els cogombrets per la meitat al llarg i en farcim una part amb una tira de pebrot del piquillo, un tros de tonyina, tapem amb l’altra part i travessem amb una banderilla. Procedirem així amb tots els cogombrets.

Podem acompanyar amb unes olives.

Comentaris

  1. Un pica-pica molt vistós Sion...i jo que sóc entusiasta del vinagre...segur que m'agradarà molt!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queden molt bons a més de vistosos Mª Gloria!!
      Petons

      Elimina
  2. Assumpció, que original! Ho haurem de tastar! Els cogombrets m'agraden moltíssim!
    Petonets i molt bon cap de setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queden molt bons son ideals per un pica-pica Olga!!
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars