COGOMBRETS FARCITS DE TONYINA I PIQUILLOS
Entrat amb poca feina per prendre una cerveseta, mentre acabem de preparar el dinar.
INGREDIENTS
8 cogombrets envinagrats
Pebrots del piquillo confitats
Tonyina amb oli
Escuradents
Traiem els cogombrets del pot de conserva, els
posem sobre paper de cuina durant una estoneta perquè perdin el líquid que els
pugui quedar.
Fem la mateixa operació amb els pebrots del
piquillo, els tallem a tires.
Traiem la tonyina de l’oli, la deixem a un
plat uns minuts.
Quan hàgim que servir preparem els pinxos.
Tallem els cogombrets per la meitat al llarg i en farcim una part amb una tira
de pebrot del piquillo, un tros de tonyina, tapem amb l’altra part i travessem
amb una banderilla. Procedirem així amb tots els cogombrets.
Podem acompanyar amb unes olives.
Un pica-pica molt vistós Sion...i jo que sóc entusiasta del vinagre...segur que m'agradarà molt!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Queden molt bons a més de vistosos Mª Gloria!!
EliminaPetons
Assumpció, que original! Ho haurem de tastar! Els cogombrets m'agraden moltíssim!
ResponEliminaPetonets i molt bon cap de setmana,
Olga
Queden molt bons son ideals per un pica-pica Olga!!
EliminaPetons