PASTÍS DE LLIMONA AMB PERLES DE XOCOLATA
3 ous
250 g de sucre
200 cc de llet
100 cc d’oli d’oliva
200 g de farina
1 sobre de llevat
Suc d’1 llimona i la pell
A un bol posem els ous amb el sucre, batrem molt
bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Seguidament afegim l’oli i la llet
tornem a barrejar perquè s’incorporin bé.
En aquest punt aboquem la farina i el llevat
que ja tenim tamisats, tornem a barrejar.
Ara ja podem posar-hi el suc de llimona i la ratlladura
de la pell, així com un grapat de perles de xocolata, remenem molt bé perquè
ens quedin tots els ingredients molt ben amalgamats.
Aboquem la barreja al motlle per coure’l,
escampem ara per sobre més perles de xocolata i el portem al forn que ja
tindrem escalfat a 180 ºC, deixem coure uns quaranta minuts o fins que estigui
al nostre gust.
Podem anar punxant-lo amb una broqueta per assegurar-nos que el tenim cuit.
Esperem que es refredi per desemmotllar-lo.
Podem anar punxant-lo amb una broqueta per assegurar-nos que el tenim cuit.
Esperem que es refredi per desemmotllar-lo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada