TRUITA- PIZZA DE CARXOFES I BOTIFARRA D’OU
Tot i que és una truita, al plat sembla més una pizza petita. Esta molt bona i a taula va tindre molt d’èxit.
INGREDIENTS
2 ous
150 g de botifarra d’ou
2 carxofes
Oli d’oliva
½ llimona
Sal
Pebre blanc
Preparem un bol amb aigua i el suc de la llimona. Netegem les carxofes deixant el
cor, traiem la pelussa interior, les tallem a làmines no massa primes i les
anem posant al bol amb l’aigua i llimona.
Posem una paella amb oli a foc mitja. Escorrem
les làmines de carxofa i les posem sobre paper absorbent, per retirar l’aigua
que puguin portar. Fregim-les a foc fort fins que comencin a agafar un color
daurat.
Les traiem i posem sobre paper de cuina per
retirar l’excés d’oli. Salpebrem i reservem.
A la mateixa paella també a foc fort saltem la
botifarra que ja tenim tallada a trossets.
Batrem els ous lleugerament amb un polsim de
sal i un de pebre blanc molt, afegim-hi les carxofes i la botifarra d’ou,
remenem i deixem reposar uns cinc minuts, perquè els gustos es barregin bé.
Posem oli en una paella a foc mitja-alt. Anem
posant un cullerot de la barreja per fer les truitetes individuals.
Deixem que es formi la crosta a foc mitja
durant 3 o 4 minuts, quallem-les només d’una banda, retirem-les i repetim
l’operació amb tota la resta.
Servim immediatament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada