TRUITA- PIZZA DE CARXOFES I BOTIFARRA D’OU



Tot i que és una truita, al plat sembla més una pizza petita. Esta molt bona i a taula va tindre molt d’èxit.

INGREDIENTS

2 ous
150 g de botifarra d’ou
2 carxofes
Oli d’oliva                                           
½ llimona
Sal
Pebre blanc

Preparem un bol amb aigua i el suc de  la llimona. Netegem les carxofes deixant el cor, traiem la pelussa interior, les tallem a làmines no massa primes i les anem posant al bol amb l’aigua i llimona.

Posem una paella amb oli a foc mitja. Escorrem les làmines de carxofa i les posem sobre paper absorbent, per retirar l’aigua que puguin portar. Fregim-les a foc fort fins que comencin a agafar un color daurat.

Les traiem i posem sobre paper de cuina per retirar l’excés d’oli. Salpebrem i reservem.

A la mateixa paella també a foc fort saltem la botifarra que ja tenim tallada a trossets.

Batrem els ous lleugerament amb un polsim de sal i un de pebre blanc molt, afegim-hi les carxofes i la botifarra d’ou, remenem i deixem reposar uns cinc minuts, perquè els gustos es barregin bé.

Posem oli en una paella a foc mitja-alt. Anem posant un cullerot de la barreja per fer les truitetes individuals.

Deixem que es formi la crosta a foc mitja durant 3 o 4 minuts, quallem-les només d’una banda, retirem-les i repetim l’operació amb tota la resta.

Servim immediatament.

Comentaris

Entrades populars