CASSOLETA DE CIGRONS AMB POP
INGREDIENTS
2 potes de pop bullit
2 potes de pop bullit
300 g de cigrons
cuits
2 cebes tendres
1 pebrot verd
1 gra d’all
1 cullerada de
pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Sal
Piquem molt fines
les cebes tendres i l’all, o posem a una paella amb un raig d’oli, la portem al
foc a confitar suaument.
Mentrestant
tallem el pebrot verd a cuadrets petits, quan el tinguem l’aboquem a la paella
amb la ceba i l’all, deixem coure a foc suau fins que tinguem el conjunt
gairebé transparent. Retirem la paella del foc.
Tallem les potes
del pop a rodelles d’un centímetre. Reservem
Quan s’hagi
refredat una mica afegim el pebre vermell.
A una cassola hi
posem el sofregit que tenim preparat i les potes de pop tallades, si fes falta
podem afegir-hi una mica més d’oli, deixem coure el conjunt durant uns deu
minuts i ja podem servir.
Font de la
recepta BECKY LAWTON del CUINA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada