CASSOLETA DE CIGRONS AMB POP





INGREDIENTS

2 potes de pop bullit
300 g de cigrons cuits
2 cebes tendres
1 pebrot verd
1 gra d’all
1 cullerada de pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Sal

Piquem molt fines les cebes tendres i l’all, o posem a una paella amb un raig d’oli, la portem al foc a confitar suaument.

Mentrestant tallem el pebrot verd a cuadrets petits, quan el tinguem l’aboquem a la paella amb la ceba i l’all, deixem coure a foc suau fins que tinguem el conjunt gairebé transparent. Retirem la paella del foc.

Tallem les potes del pop a rodelles d’un centímetre. Reservem

Quan s’hagi refredat una mica afegim el pebre vermell.

A una cassola hi posem el sofregit que tenim preparat i les potes de pop tallades, si fes falta podem afegir-hi una mica més d’oli, deixem coure el conjunt durant uns deu minuts i ja podem servir.

Font de la recepta BECKY LAWTON del CUINA

Comentaris

Entrades populars