TATAKI DE SÍNDRIA AL MOSCATELL AMB MEL DE MANGO
Una recepta fàcil
i bona, tan va bé com entrant o per postres. A casa ens va sorprendre i agradar
molt.
INGREDIENTS
Síndria sense
llavors
Moscatell
Sèsam blanc
Sèsam negre
Mel
Mango
Hem de preparar
dues maceracions:
1ª tallem la carn
de la síndria a quadrats d’uns 10 centímetres més o menys, els disposem a un
bol i el recobrim amb moscatell, deixem macerar mitja hora.
2ª pelem i tallem
el mango a dauets i els recobrim amb mel, deixem macerar també mitja hora.
Passat el temps,
escorrem la síndria de la maceració de moscatell, i la dividim a trossos
per fer els talls
de “tataki”.
A un plat
barregem el sèsam blanc i el negre, arrebossem tots les laterals dels talls de
síndria i els disposem al plat una mica sobreposats.
Acabem decorant
el plat amb la mel de mango i els seus daus de fruita.
Font de la
recepta lacocinadejoseluis.com,
adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada