TATAKI DE SÍNDRIA AL MOSCATELL AMB MEL DE MANGO






Una recepta fàcil i bona, tan va bé com entrant o per postres. A casa ens va sorprendre i agradar molt.

INGREDIENTS

Síndria sense llavors
Moscatell
Sèsam blanc
Sèsam negre
Mel
Mango

Hem de preparar dues maceracions:

1ª tallem la carn de la síndria a quadrats d’uns 10 centímetres més o menys, els disposem a un bol i el recobrim amb moscatell, deixem macerar mitja hora.

2ª pelem i tallem el mango a dauets i els recobrim amb mel, deixem macerar també mitja hora.

Passat el temps, escorrem la síndria de la maceració de moscatell, i la dividim a trossos
per fer els talls de “tataki”.

A un plat barregem el sèsam blanc i el negre, arrebossem tots les laterals dels talls de síndria i els disposem al plat una mica sobreposats.

Acabem decorant el plat amb la mel de mango i els seus daus de fruita.

Font de la recepta lacocinadejoseluis.com, adaptada al meu gust.

Comentaris

Entrades populars