LLAGOSTINS ARREBOSSATS I AMB SALSA TÀRTARA
12 llagostins
½ got de Mançanilla
Gingebre
1 gra d’all
2 clares d’ou
Farina
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
1 pot de salsa tàrtara
Pelem els llagostins, deixant-les-hi la cua
per poder-los agafar un cop els tinguem fregits. (Podem reservar els caps i les
pells per fer un brou).
Salpebrem els llagostins ja pelats, els posem
a macerar en un bol, amb la Mançanilla, el gingebre ratllat i l’all ratllat.
Reservem a la nevera una mitja hora.
La salsa tàrtara per aquesta preparació l’he
comprada preparada.
Passat el temps traiem els llagostins de la
maceració, els posem sobre paper de cuina per assecar-los una mica, els passem
per farina, les clares batudes i un altre cop per farina.
Els fregim amb abundant oli ben calent, i els
anem treien segons es vaguin daurant, i els reservem sobre paper de cuina per
retirar l’excés d’oli que puguin portar.
Els servim immediatament acompanyats de la
salsa tàrtara.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada