LLAGOSTINS ARREBOSSATS I AMB SALSA TÀRTARA




INGREDIENTS

12 llagostins
½ got de Mançanilla
Gingebre
1 gra d’all
2 clares d’ou
Farina
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
1 pot de salsa tàrtara

Pelem els llagostins, deixant-les-hi la cua per poder-los agafar un cop els tinguem fregits. (Podem reservar els caps i les pells per fer un brou).

Salpebrem els llagostins ja pelats, els posem a macerar en un bol, amb la Mançanilla, el gingebre ratllat i l’all ratllat. Reservem a la nevera una mitja hora.

La salsa tàrtara per aquesta preparació l’he comprada preparada.

Passat el temps traiem els llagostins de la maceració, els posem sobre paper de cuina per assecar-los una mica, els passem per farina, les clares batudes i un altre cop per farina.

Els fregim amb abundant oli ben calent, i els anem treien segons es vaguin daurant, i els reservem sobre paper de cuina per retirar l’excés d’oli que puguin portar.

Els servim immediatament acompanyats de la salsa tàrtara.


Comentaris

Entrades populars