COSTELLA DE PORC AMB CREMA DE PASTANAGA
INGREDIENTS:
600 g de costella de porc1 got de cervesa
1 got d‘aigua
½ cullerada de salsa Bovril
3 pastanagues
Oli d’oliva
Pebre vermell de la Vera dolç
Pebre negra
Pebre blanc
Sal
Uns raves
Fulles d’alfàbrega
Posem la costella, a una safata pel forn, pintem amb oli per tots costats,
empolsinem amb sal, pebre negre i pebre vermell dolç hi afegim l’aigua, la cervesa i la cullerada
de Bovril, remenem tot el conjunt.
Portem al forn que ja el tindrem escalfat a 160 ºC, deixem coure durant
unes dues hores i mitja, vigilant de tant en tant, si hi faltes líquid, podem
afegir-hi una mica més d’aigua i de cervesa. També anirem girant la carn amb
molt de compte. Si veiem que s’enrosseix massa aviat podem tapar-ho amb paper
de plata. No em va fer falta.
Deixem coure la carn, fins que sigui fàcil punxar-la amb una broqueta.
Deixem coure la carn, fins que sigui fàcil punxar-la amb una broqueta.
En aquest punt, deixem que enrosseixi una mica per cada costat.
Mentrestant bullirem les pastanagues, una tallada a rodanxes i les altres
dues a trossos mes grossos perquè tindrem que triturar-les, amb un polsim de
sal i de pebre blanc ( les bullim separades).
Per servir, al plat fem un llit de puré de pastanaga, posem la costella a sobre, anirem repartint la pastanaga, les rodanxes de rave i les fulles d’alfàbrega i ja el podem porta a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada