AMANIDA AMB TORRES DE PERNIL CUIT
El meu fill Sergi, m’havia donat un tros de cap de llom fumat, del que ment quedaven uns quants talls, amb els que d’una part vaig preparar aquestes torres que ens varen agradar molt.
INGREDIENTS
200 g de filets de carn fumada
1 cullerada de mantega
Fulles d’enciam
120 g de maionesa
40 g de mostassa
20 g de formatge parmesà ratllat
Fulles de ruca
Oli d’oliva
Sal
Tallem la carn a tires d’1 x 6 cm de llarg.
Escalfar una paella amb unes gotes d’oli i la mantega, saltem els bastonets de carn que tenim tallats i salpebrar-los. Deixem refredar.
Netegem les fulles d’enciam i les tallem a juliana.
Barregem la maionesa o la mostassa.
A un bol hi aboquem tots els ingredients anteriors, amb la carn, l’enciam i el formatge ratllat, posem a punt de sal, de pebre negre i reservem a la nevera.
Estenem els talls de pernil dolç sobre el marbre, hi posem unes cullerades del preparat que tenim a la nevera, enrotllem formant cilindres ben apletats. Reservar
Amanim la ruca i la disposem al fons del plat.
Tallem els cilindres al biaix i els col·loquem sobre la ruca i ja podem servir.
Bardzo dobry pomysł.
ResponElimina