COSTELLES DE PORC DUROC CONFITADES
150
g de sal
30 g de vinagre
Un manat d’herbes (al gust personal)
Oli d’oliva
Boles de pebre negre aixafades
30 g de vinagre
Un manat d’herbes (al gust personal)
Oli d’oliva
Boles de pebre negre aixafades
Dividim les costelles en porcions. Posem-les en un bol gran, cobrim-les amb aigua, la sal i el vinagre les reservem a la nevera unes hores.
Passat el temps retirem les costelles de l’aigua salada i envinagrada, eixuguem-les i posem-les en una cassola al foc, cobrim-les amb oli d’oliva i posem el buquet d’herbes i les boles de pebre aixafades. Quan arrenqui ell bull, deixem o a foc molt i molt lent durant dues hores.
Deixem-ho refredar i reservem a la nevera.
Per servir la carn calenta retirem-la de l’oli i la portem al forn ben calent a 200 ºC la carn s’escalfarà i l’exterior queda daurat amb un sabor de rostit exquisit.
Font de la recepta: CARME RUSCALLEDA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada