CARN FUMADA AMB PARMESÀ I POMA
200 g de filets de carn fumada
1 gra d’all
PER L’EMULSIÓ DE PARMESÀ
80 g de llet sencera
80 g de crema de llet
100 g de brou de carn
100 g de formatge parmesà
En un cassó posem a bullir la llet, la crema de llet i el brou, fora del foc afegim el parmesà ratllat i cobrim amb paper film. Deixem, infusionar durant 30 minuts.
Passat el temps triturem i passem per un colador de malla fina. Reservem en calent
Un bon grapat de créixens
Oli d’oliva
Sal pebre negre
1 poma Granny Smith
Tallem la poma a tires d’un cm, la posem en un bol amb aigua i un polsim de sal, perquè no ennegreixi.
Tallem els filets de carn fumada a tires d’1 x 6 cm de llarg. Pelem l’all i el posem en una paella amb unes gotes d’oli, afegim la carn que tenim tallada, donem unes voltes i retirem. Deixem refredar.
En el fons del plat, posem unes cullerades de l’emulsió de parmesà, les tiretes de carn fumada, a sobre un grapat de créixens amanits i els bastonets de poma (ben eixugats així no tindran gust a sal) Bon profit
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada