CASSOLA DE LLUÇ I MARISC

INGREDIENTS

4 talls de lluç
1 cranc blau
8 llagostins
½ k peix de roca
1 ceba petita
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
Ametlles torrades
Farina
Oli d’oliva
Sal

Preparem el brou de peix. Posem una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir hi posem el cap del lluç, i els peixos de roca, una ceba petita i un tomàquet. Deixem coure una mitja hora.

Un cop tinguem el fumet de peix enllestit, apaguem el foc. Deixem reposar i després el passem per un colador de malla molt fina. Reservem

Salpebrem, enfarinem i fregim una mica el lluç. Reservem.

Partim per la meitat el cranc blau, el sofregim una mica, els llagostins els posem tal qual els tenim. Reservem

Amb l’oli que ens ha sobrat, sufragui’m a foc molt lent la ceba picada, quan sigui daurada afegim el tomàquet ratllat, un cop tinguem tots aquests ingredients al punt, afegim la picada amb les ametlles, donem unes voltes i posem la cervesa.

Deixem reduir una mica la cervesa, passem aquesta salsa pel colador xinès.

Quan la tinguem passada, incorporem el lluç que tenim enfarinat i fregit, el cranc blau que també l’hem fregit una mica, i els llagostins.

En aquest punt afegim el brou que ja tenim colat, deixem coure tot el conjunt uns deu minuts a foc mitjà.

Passat el temps deixem reposar una mica abans de servir.

 


 

Comentaris

Entrades populars