CONILL ROSTIT AMB BOLETS I SALSA D’OSTRES

INGREDIENTS

1 conill 
150 g de rossinyols
150 g de rovellons boto
150 g de ceba
1 gra d’all
Oli d’oliva
Farina
1 got de cervesa
½ copa de conyac
Brou de carn
Sal
Pebre negre
1 ½ cullerades de salsa d’ostres

Tallem el conill a trossos, salpebrem, els passem per farina i el fregim amb oli, fins que estiguin ben daurats. Els traiem i els posem a una cassola.

Amb el mateix oli sofregim la ceba i l’all ratllats ben fins, quan els tinguem al punt els aboquem sobre el conill fregit.

Portem la cassola al foc, afegim la cervesa i el conyac i deixem reduir. Cobrim amb el brou de carn i deixem coure fins que tinguem el conill gairebé al nostre gust.

En aquest punt hi afegim els bolets. Els deixem coure fins que comencin a deixar la seva aigua, ara és el moment que hi afegim la salsa d’ostres i anirem sacsejant la cassola fins que veiem que la salsa espesseix i agafa color.

Per servir, posem tres talls de conill un parell de cullerades de bolets i salsem.

 

 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars