COLL DE XAI CUIT A BAIXA TEMPERATURA


 INGREDIENTS

 
2 colls de xai
1 ceba
1 pastanaga
Conyac
Farigola
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Salsa de carn Bovril
200 g de rovellons mini

Netegem els colls de pells, que anirem retirant amb una tisora, després els esbaldim per retirar si tenen una mica de sang.

Un cop nets, esbaldits i eixugats, els posem en una paella amb oli i les enrossim una mica per tots costats.

Els envasem al buit amb l’oli restant i una cullerada de salsa de carn.

Els posem a coure a baixa temperatura en la Klarstein durant 2 hores a 90 ºC.

Passat el temps retirem i refredem.

Un cop cuits traiem els ossos en calent, i els reservem. La carn la posem dins de paper film i enrotllem ben apletat i reservem a la nevera com si fos un caneló.

Posem els ossos en una cassola amb una mica d’oli perquè enrosseixin, en aquest punt afegim les verdures, la farigola , el conyac i el pebre, deixem coure durant una hora.

Passat el temps colem i deixem reduir fins que ens quedi en la textura que més ens agradi, (a mi molt consistent) afegim els rovellonets durant uns moments, perquè agafin gust del guisat.

Amb molta cura retirem el paper film del caneló, tallem a rodelles i les passem per la paella.

Escampem les rodelles de xai a un plat i acompanyem amb els rovellons mini.

 


 

Comentaris

Entrades populars