L’ARRÒS D’EN SERGI
El nostre fill Sergi i la nostre nora Míriam marxaven de vacances i per acomiadar-se dels pares i dels sogres ens va preparar una deliciosa paella d’arròs fet a la barbacoa.
INGREDIENTS
Costella de porc tallada petitaCeps
Calamarsons
Ceba
Tomàquet
Peix de roca
Arròs
Maionesa de colatura d'anxoves
Va preparar la barbacoa, posar-hi la paella un raig d’oli i la costella tallada petita, un cop
enrossida la va retirar.
Amb el mateix oli va preparar el sofregit de ceba i tomàquet, ceps sencers i amb pols,
les potes dels calamarsons.
Amb antelació havia preparat un bon fumet amb peix de roca.
En el moment de fer l’arròs, va afegir la costella que tenia reservada.
Va afegir l’arròs enrossint-lo una mica, va afegir-hi el fumet i anar remenant, fins que el
va tindre al punt.
Va distribuir per sobre els calamarsons que els havia passat per la planxa i va acaba
amb uns punts de maionesa de colatura d’anxoves.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada