ROGERS AMB TORRONADA DE CIGRONS
INGREDIENTS PEL CÔCTEL
150 g de barreja d’olives negres i verdes, cogombrets i cebetes1 bitxo verd fresc
100 g de bacó
2 grans d’all
1 cull de pebre vermell fumat
Sal
Pebre negre
Quan comprem els rogers demanem que en els netegin, escatin i retirin l’espina els tindrem en dos filets cadascun. Reservem
Tallem ben petits tots els ingredients pel còctel, inclòs el bitxo.
En una paella posem a daurar els alls a lâmines, quan siguin rossos els retirem.
En el mateix oli enrossim la cansalada, tallada ben petita i reservem.
A la mateixa paella afegim-hi els cigrons cuits i a foc fort els saltegem i els anirem aixafant i remenant de tant en tant. Afegim-hi una cullerada de pebre vermell fumat, i seguim remenant fins a aconseguir una pasta tipus torró de Xixona.
Recuperem la cansalada i l’afegim amb la pasta de cigrons i reservem.
En una planxa al foc, courem els filets de rogers, salpebrats.
Per emplatar, posem la torronada (pasta de cigrons) a la base, com si fos la terra, els filets de rogers a sobre i escampem el “còctel” sobre del peix.
Bon profit
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada