ROGERS AMB TORRONADA DE CIGRONS

INGREDIENTS

4 rogers
400 g de cigrons cuits

 INGREDIENTS PEL CÔCTEL

150 g de barreja d’olives negres i verdes, cogombrets i cebetes
1 bitxo verd fresc
100 g de bacó
2 grans d’all
1 cull de pebre vermell fumat
Sal
Pebre negre

Quan comprem els rogers demanem que en els netegin, escatin i retirin l’espina els tindrem en dos filets cadascun. Reservem

Tallem ben petits tots els ingredients pel còctel, inclòs el bitxo.

En una paella posem a daurar els alls a lâmines, quan siguin rossos els retirem.

En el mateix oli enrossim la cansalada, tallada ben petita i reservem.

A la mateixa paella afegim-hi els cigrons cuits i a foc fort els saltegem i els anirem aixafant i remenant de tant en tant. Afegim-hi una cullerada de pebre vermell fumat, i seguim remenant fins a aconseguir una pasta tipus torró de Xixona.

Recuperem la cansalada i l’afegim amb la pasta de cigrons i reservem.

En una planxa al foc, courem els filets de rogers, salpebrats.

Per emplatar, posem la torronada (pasta de cigrons) a la base, com si fos la terra, els filets de rogers a sobre i escampem el “còctel” sobre del peix.

Bon profit


 

Comentaris

Entrades populars