ALETES D’ÀNEC CONFITADES, AMB PURÉ DE POMA I MONIATO

INGREDIENTS


4 confits d’aletes d’ànec
2 pomes
1 cullerada de sucre
1 moniato
Un raig de conyac

Traiem les aletes de la grassa que porten i la reservem.(Després la utilitzarem)

Posem les aletes en una safata per al forn, afegim raig de conyac. Fornegem a 200 ºC durant uns 7 o 8 minuts perquè s’arrossegui la pell i la carn de les aletes.

Pelem i tallem les pomes a grills de mida mossegada. Les posem a daurar en una paella amb tres cullerades del greix de l’ànec i una cullerada de sucre.

Remenem fins que comenci a caramel·litzar i es desfaci. En aquest punt reservem uns quants daus de la poma caramel·litzada per decorar i la resta, la triturem fins a aconseguir un puré.

Posem el moniato a coure al forn durant una estona sense que s’estovi. El tallem en porcions d’un cm. De gruix i el daurem en una planxa.

Per servir, al plat farem un llit amb el puré de poma i els talls de moniato, passats per la planxa i els daus de poma. Col·loquem les aletes d’ànec ben situades a sobre.

Molt bon profit

 




Comentaris

Entrades populars