CANELONS DE GALTES DE VEDELLA ROSTIDES I XAMPINYONS MINI


INGREDIENTS

 
4 galtes de vedella
150 g de xampinyons mini
4 cebes
2 tomàquets madurs
2 grans d’all
2 gots de cervesa
2 gots d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Pasta fresca x canelons
Llet
Farina
100 g formatge parmesà

Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli, quan el tinguem calent enrossim les galtes que ja tenim salpebrades.

Preparem la bresa, tallem les cebes en juliana, els tomàquets a talls no massa gruixuts i els alls a filets. Quan les galtes estiguin ben enrossides, posem tota la bresa a la cassola, donem unes voltes, afegim la cervesa i l’aigua, tapem la cassola, deixem el foc a mitja potència.

Anirem vigilant que no s’acabi el suc, amb aquest cas posem més cervesa i aigua.

Deixem coure fins que les tinguem al nostre gust.

En aquest punt separem les galtes, triturem la salsa i la passem pel colador xines, per separar tota la polpa de les verdures.

Esmicolar les galtes en filaments. Reservar

En una paella amb oli saltar els bolets tallats petis, donem unes voltes i afegim les galtes i una mica de la salsa de cocció, deixar coure uns cinc minuts mentre anirem remenant fins que espesseixi.

Courem  la pasta de canelons com ens indiqui el fabricant, hi els farcim del preparat de galtes i bolets Enrotllem amb compte i reservem.

Preparem la beixamel com tenim costum de ferla, però quan afegim la llet, sal i pebre, també unes miques de suc del rostit, anirem lligant la salsa hi aboquem a poc a poc el formatge parmesà  ratllat, per donar textura i més sabor.

Els napem amb la beixamel i empolsinem amb una mica de parmesà ratllat, el portem al forn a gratinar uns moments Ja podem portar-los a taula.

 



 

Comentaris

Entrades populars