CARPACCIO DE POP I FRUITS VERMELLS
1
pota gran de pop
60 g de fruits vermells aranyons, gerds
I bitxo de caiena
1 llima
Ruca
Oli d’oliva
Vinagre de Mòdena
Pebre negre
Sal
60 g de fruits vermells aranyons, gerds
I bitxo de caiena
1 llima
Ruca
Oli d’oliva
Vinagre de Mòdena
Pebre negre
Sal
Tallem la pota de pop a rodanxes ben primetes i les col·loquem en un plat.
Piquem els fruits vermells i el bitxo i ho reservem
Preparem una vinagreta barrejant molt bé tres cullerades d’oli d’oliva i el suc de mitja llima.
Disposem un munt de ruca al centre, sobre el pop, amanim amb la vinagreta, escampem per sobre un polsim de sal i una mica de pebre negre acabat de moldre.
En aquest punt afegim els fruits vermells que tenim reservats i acabem amb uns fils de vinagre de Mòdena.
Ja podrem servir.
Hola, Me parece interesante la combinación de frutos rojos, cayena y pulpo. Habrá que probar tu receta, tiene que estar muy rica. Saludos.
ResponElimina