MONGETES DE STA. PAU AMB CRANC BLAU
Fumet de peix
Uns caps de llagostins
3 tomàquets
1 ceba
2 nyores
3 grans d’all
Conyac
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Les mongetes les he comprat cuites a la botiga de confiança.
Posem les nyores en un bol amb aigua tèbia durant una estoneta.
En una cassola amb un raig d’oli fregim els crancs blaus que els hem salpebrat, obert i esquarterats al nostre gust, enrossim-los una mica.
Retirem els crancs, i en el mateix oli que ens ha sobrat, fregim a foc molt lent la ceba, els alls i la carn de les nyores durant uns cinc minuts. Afegim els caps dels llagostins que tenia reservats d’una altra preparació. Flamegem amb el conyac i afegim la polpa dels tomàquets, ratllada i el fumet de peix. Deixem coure fins que tinguem la salsa al nostre gust.
Passem-ho tot pel colador xines i premem-ho bé.
Ara es el moment de posar-hi les mongetes i els trossos dels crancs blaus i deixar coure uns minuts perquè quedin tots dos ingredients ben compenetrats.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada