TRUITA DE CLARES D’OU AMB BACÓ FUMAT I GULES A L’ALLET
Quan faig un plat a on he fet sevir un rovell d’ou, la clara que sobre la poso en un gotet petit i al congelador, per utilitzar-la un altre moment o en algun entrant.
Aquest és el primer que he preparat i a casa els va agrada molt.
INGREDIENTS
2 clares d’ouUn polsim de sal
Bacó fumat
Gules
1 all
Oli d’oliva
Traiem la clara d’ou del congelador una bona estona abans, perquè es descongeli.
Mentrestant tallem a talls primets el bacó fumat, reservem.
Saltegem las gules amb unes gotes d’oli i l’allet tallat ben petit. Reservem.
Un cop tinguem la clara d’ou ben descongelada, l’aboquem en un plat afegim una mica de sal i batrem igual que quan hem de fer una truita.
Posem oli en una paella per fer la truita, l’aboquem a la paella a foc mitja, quan han passat un parell de minuts posem a sobre el bacó que tenim tallat. Ara girem la truita perquè quedí ben cuita per a la par de sobre, és un instant.
Per emplatar, li tornem a donar la volta, i acompanyem amb las gules que teníem reservades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada