BACALLA RANTI COYONI
INGREDIENTS
250 g bacallà remullat
1 ou
1 all
Oli
A una olla bullim aigua amb un polsim de sal, posem el bacallà que li hem tret la pell i les espines, quan l’aigua torni a bullir esperem tres minuts i l’escorrem.
A la mateixa olla que encara tindrem calenta, posem el bacallà que hem comprovat que no li quedes cap espina, i posem l’all ben picat, el rovell d’ou, un raig d’oli i remenem molt bé amb una cullera, per desfer el bacallà, si ens queda molt sec, posem una miqueta mes d’oli, ha de quedar molt melós.
Podem servir amb torradetes i acompanyat d’una amanida variada i de colors
Que facil de fer i q bo ha d'estar...
ResponEliminaPetons,
Senzill de fer i deliciós!
ResponEliminaPetons
fàcil, simple, minimalista ... ¡Deliciós!
ResponEliminaQuè senzill però quina cosa més ben trobada! un petó guapa.
ResponEliminaÉs gairebé com una brandada, oi? Però sense tan oli segur que mol menys calòric ;)
ResponEliminaA mi també m'ha recordat a la brandada......
ResponEliminaM'agrada el teu bacallà.
Muas!
Aquest plat m'ha arribat al cor. M'encisa el bacallà, i d'aquesta manera, i amb la presentació tan estupenda que n'has fet (la pell està exquisida), no dubtes que el faré.
ResponEliminaBesets
Que delicioso!!....y facil de hacer!!....Abrazotes Marcela
ResponEliminaUn plat ideal i deliciós!! juntament amb una presentació perfecta!! m'agrada moolt!
ResponEliminaMolts petonets
Un remenat de bacallà deliciós!!
ResponEliminaMira que n'és de bo el bacallà!
bona setmana!
Me lo llevo enterito!Que bueno porfavorrrr...
ResponEliminaBesets.
Sonia - L’Exquisit
ResponEliminaEs molt senzill, i a la vegada molt bo.
Petons
Carme - cocina con sabor
Es senzillíssim però amb un resultat espectacular
Petonets
Mandarina
Mes senzill impossible
Un peto
Maduixa
ResponEliminaEs una recepta italiana, que el meu pare sempre feia
Petonets
Gemma & Gemma
El bacallà es nomes bullit i esqueixat amb la cullera, i l’all, l’ou i l’oli si barregen amb cru, a la boca no te res a veure amb la brandada.
Petons
Queti B
Ja que sa de fer sense la pell, si aquesta l’assequem queda cruixent i s’aprofita per envellí la presentació
Petonets
Foodtravelandwine
ResponEliminaEs un plato sencillo pero delicioso
Besos
Ingrid
Es un plat fàcil de fer i molt agraït al servir-lo a taula
Un peto
Teresa
ResponEliminaEl bacallà es nomes bullit i esqueixat amb la cullera, i l’all, l’ou i l’oli si barregen amb cru, a la boca no te gairebé res a veure amb un remenat.
Petons
Mesilda
Tel pots emporta tot jejeje. Gracies
Petons
Una recepta fàci, pero et queda espectacular.
ResponEliminaPetons.
Ummm, que bo!! i presentat així espectacular, suposo que la pell l'has freixit oi? per a que et quedi de pinta.
ResponEliminaUna abraçada.
si és de bacallà segur que és bo
ResponEliminaUna abraçada
Mmmm, interesant. Jo estic molt a favor del bacallà combinat amb l'ou. De fet és un dels meus plats favorits de la cuina portuguesa (bacalhau dorado) tot i que ells afegeixen patata.
ResponEliminaSimple i més bó impossible :)
Sencill i una presentació de luxe!!!
ResponEliminaun petonet
No coneixia aquesta combinació amb l'ou i l'oli cru, gairebé una emulsió de bacallà. Ha d'estar boníssima.
ResponEliminaPetons.
Deliciosament bo i senzill, "comme il faut".
ResponEliminaUn abraçada
M'encanta el bacallà i com que no l'he fet mai d'aquesta manera... ja m'hi poso!
ResponEliminaLa cocinera de Betulo
ResponEliminaEs molt fàcil i a la vegada molt bo.
Petons
Cuinetas Carme
No, la pell la he posat a una safata al forn al mig de paper sulfuritzat i un altre safata a sobre.
Petons
StHilari
Si senyor molt bo
Una abraçada
Starbase
ResponEliminaEs una recepta mol senzilla però amb un resultat extraordinari.
Una abraçada
Neus
Moltes gracies
Petons
Els fogons del pare
Es una recepta que el meu pare feia molt sovint, amb dies de festa.
Una abraçada
Josep
ResponEliminaMolt senzill i el resultat molt bo
Una abraçada
Visc a la cuina
Si el probes ja amb diràs
Petons
Molt bo aquest bacalla, ho tinc que probar.
ResponEliminaBessets
Deixo d´entra i quan entro quedo parada de lo bé que ho feu ....cada vegada en saps mes...!!
ResponEliminaquina bona pinta! el nom és curiós :)
ResponEliminasalutacions!
Aquesta si que queda apuntada.. i no soc pas dels que "lo dicen de todas"... però ja em comentat alguna vegada el gust pel bacallà.
ResponEliminaTeresa
ResponEliminaJa diràs que et sembla
Petons
Els peixos
Tot es qüestió de que passi temps, per anar aprenent.
Molts petons
Laura (Recetas Trucos y Tips)
ResponEliminaEl nom es Itàlia, però a casa es una recepta que ja feien els meus pares
Petons
Ricard Sampere
El bacallà accepta totes les preparacions i amb aquesta queda molt be.
Una abraçada
Bacalla buenisimo por si solo, y encima sencilla la receta , que mas se puede pedir
ResponEliminaUna abraçacda
Miquel
Ben senzill i molt bo!!!
ResponEliminaPetonets
Miquel
ResponEliminaEs ràpid i bo, com molt bé dius no es pot demana res mes
Una abraçada
Mary Lou
Tens molta raó
Petonets
Miquel i Sión; ... Aquest segur que estava d'alló tant i tant melós... quina textura per fer el bacallà d'aquesta manera tant deliciosa.
ResponEliminaSalutacions Sión i Miquel¡¡
quin plat tant senzill i tan bo! Aquesta mateixa setmana el faig...
ResponEliminaJosepb
ResponEliminaEstava molt bo, jejeje
Una abraçada
ANNAFS
Senzill i bo, que mes es pot demanar.
Petons
Josepb
ResponEliminaEstava molt bo, jejeje
Una abraçada
ANNAFS
Senzill i bo, que mes es pot demanar.
Petons