ROTLLETS DE CONILL
INGREDIENTS
Trossos prims de conill
(sota panxa) que tenia reservats
½ Pebrot vermell
½ albergínia
1 ceba petita
2 tomàquets madurs
½ culleradeta de concentrat de carn
½ got de cervesa
Oli
Sal
Quan preparo la recepta de Lloms de conill, em sobren las parts primes dels costats dels lloms, que aprofito per fer aquesta recepta.
Quan tallem les verdures primer en separem uns bastonets a la mida de la carn i la resta a dauets per preparar la samfaina
A una planxa enrossim una mica els bastonets, reservem.
Amb l’oli que ens ha sobrat, saltegem les verdures primer la ceba quan comença a ser d’auradeta, afegim el pebrot vermell al notar que ha perdut la rigidesa, posem la albergínia, quan ha canviat de color aboquem el tomàquet, deixem confitar fins que sigui ben tou.
Mentre se'ns prepara la samfaina preparem els rotllets, estenem la carn salpebrem i posem un variat dels bastonets que tenim preparats, enrotllem i lliguem, a una paella amb oli els saltegem una miqueta. Reservem
Triturem el conjunt de verdures, perquè ens quedi una salsa molt fina. Tornem a posar a la paella junt amb els rotllets i que coguin uns quinze minuts.
Avui també he fet conill i la salseta s'assembla molt, però amb aquests rotllets t'has marcat un 10!,i com sempre, la presentació molt curada i vistosa.Una abraçada.
ResponEliminaPasso per la teva cuina per saludar-te, no menjo conill encara que estigui bo, però t'ha quedat molt bé.
ResponEliminaPetons.
Hola parella:
ResponEliminame gusta la receta, sencilla y con los acompañamientos exito seguro.
Bona setmana
Una abraçada
miquel
Me encanta esta receta, se vé un plato rico y muy bien acompañado. Feliz semana!
ResponEliminaUNa idea fantàstica per aprofitar les parts menys elegants del conill... Sempre penso que el conill és una de les carns més desaprofitades que hi ha, té moltes possibilitats i en canvi ens costa sortir de les més habituals. Aquesta proposta demostra teva em sembla genial!
ResponEliminaQue bó i que maco t'ha quedat.
ResponEliminaJo no sòc de conill, però aquest plat m'el menjava amb els ulls tancats.
Petonets wapa!
M'encanten aquestes receptes de conill, a vegades tan maltractat en la gastronomía. Tu en canvi li dones la volta a l'assumpte i crees receptes impressionants!
ResponEliminaSepmpre que veig les receptes penso, tinc que comprar conill, doncs no hi ha tu tia.
ResponEliminaI mira que aquests rotllets fan una fila....
Muas!
A casa estic en franca minoria amb el tema del conill... així que de moment no el puc col.locar.
ResponEliminaHaurè de passar de la democracia participativa i cascar un conill per decret!!
:P
No se per què, però aquesta part del conill sempre la trec... ara les guardaré! amb aquest ritllets i la salseta ha d'estar bo!
ResponEliminaQuina recepta més fantàstica! El conill és una carn magra que, ben treballada, dóna un resultat de luxe, com el que es veu a les fotos. Fracit amb foie i al forn també ix ben bo. Gràcies per la recepta.
ResponEliminaBesets
Sion,
ResponEliminaEl conilla m'agrada força, i aquesta recepta es extraordinària, a més aprofites el que ha sobrat al fer lloms. Tot plegat magnífic.
Una abraçada
He llegit un per un els ingredients d'aquesta recepta de conill, i el resultat ha de ser saborosíssim.
ResponEliminaNo sóc massa del conill, jo, però potser la prepararé amb pollastre. La tècnica de preparació la trobe ben senzilla i abellidora. Salutacions
ResponEliminaMercè
ResponEliminaEs buscar formes de fer el plat de sempre, però amb petits canvis que entrin també per la vista.
Petons
La cocinera de Betulo
Gracies per la teva visita, no a tothom ens agraden les mateixes coses no¡¡¡¡
Un petonas
Miquel
Moltes gracies i també bona setmana
Una abraçada
Damiela
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Gemma
A mi m’agrada fer diferents receptes amb les diferents parts del conill, com molt bé hauràs pogut veure a altres post que he anat publicant
Petons
Joana
Si un producte no agrada es pot fer amb un altre tipus de carn, pollastre per exemple, encara que si el proves ja amb diràs
Petons
La cuina vermella
ResponEliminaSi el conill no te massa sortida i es una de les carns mes saludables del mercat, però recorda a altres animals que son de companyia
Petons
Gemma
Si una carn no ve de cara malament, mai hi penses
Petons
Starbase
Has de proclamar la república independent de casa teva, jejejeje
Petons
Teresa
ResponEliminaEs la part del conill amb menys acceptació però feta així queda molt bé
Petonets
Queti B
El pots farcir de lo que mes t’agrada, a casa el foie nomes li agrada a en Miquel.
Petonets
Josep
Sap greu llença el que et sobre, i amb això et surt una altre recepta molt bona.
Una abraçada
El Oteador de los Mercados
ResponEliminaEl resultat es molt bo.
Petons
Francesc
Amb pollastre també pot quedar molt bo.
Una abraçada
Sión,
ResponEliminaEl conill amb samfaina és boníssim i aquests rotllets han de ser tota una delicatessen.
El plat em sembla ben original.
Una abraçada.
així m'agrada, s'ha de buscar la millor sortida per a cada part de l'animal, i per aquesta part fina de la panxa, és sens dubte una ran recepta
ResponEliminaUn plato estupendo!En casa nos encanta esta carne,ademas es baja en grasa....yo la huso muchisimo,sobre todo en la paella no puede faltar.
ResponEliminaBesets.
Realment les vostres receptes, m'encanten (y no se lo digo a todas las wbs!!... :)...). però ara seriosament, de cada 10 que en publiqueu, en provaria 9... Son tan "reals", fugint de "rizar el rizo" i dels pastisos repetitius.... Res que només puc dir gràcies...
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaMesilda
ResponEliminaA casa també ens agrada molt i el pots cuinar de mil maneres que sempre esta bo.
Petons
Ricard Sampere
Moltes gracies. Me afalaga molt el teu comentari, estàs convidat a provar-ne alguna jejeje
Una abraçada
Els fogons del pare
ResponEliminaEs una solució per aquesta petita part i el resultat es prou bo
Una abraçada
Manel
Es que si no li busques una bona sortida per aquesta part del conill, tindria que llençar-la, i avui en dia no es pot llençar res.
Una abraçada
MAgnífico plato,por todo,es que me ha encantado ;)))
ResponEliminaUn saludo
Sion, has fet servir just la part del conill que més m'agrada (i si puc triar, la única). Es molt tendre i sense ossos, i la prefereixo al llom, o a les cuixes. Tot i així mai l'havia cuinat d'aquesta manera, però n'he pres nota.
ResponEliminaLlàstima que sigui un trocet tant petit :-)
Silvia
ResponEliminaMuchas gracias, por todo
Besos
Maduixa
M’alegra que t’agradi, doncs al ser un trosset tant tendra i petit, els vaig guardant i així puc prepara per un segon plat una mica lluït jejeje
Petons
Una gran recepta, tinc que cuinarla prompte.
ResponEliminaBessets
Si la proves ja amb diràs
ResponEliminaPetons
el conill és una de les carns que més m'agraden, és suau i amb poc greix.
ResponEliminaUna recepta molt bona.
pt!
Aquí tens la meva versió dels teus rotllets... he canviat la cervesa per Vermut de Reus, és clar!! :-D
ResponEliminaEspero que t'agradi.
PTNTS
Dolça
http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/09/rotllets-de-conill.html
ResponEliminaM'he deixat l'enllaç... hehehe
PTNTS
Dolça