COCA DE DIUMENGE I PREMI
INGREDIENTS
150 g. de foie
½ pebrot vermell
½ pebrot verd
½ albergínia
3 tomàquets madurs
Pasta brisa
Reducció de P.Ximenes
Oli d’oliva
Tomàquet concentrat
Estira la pasta brisa, tallar-la a rectangles de la mida que més ens agradi, i coure-la al forn durant cinc minuts a 150º C
A una safata pel forn, posem els tomàquets tallats per la meitat, sense les llavors, salar, posar una mica d’oli, i alguna herba que ens agradi, enfornem a 120ºC fins que ens quedin secs. Quan els tinguem passar per el passapurés, i barrejar amb el tomàquet concentrat, colar i reservar.
Tallem la ceba en juliana, i posem a una paella amb una mica d’oli fins que ens quedi com una melmelada, colar i reservar.
Escalivar les verdures com tinguem por costum de fer-ho, quan les tinguem pelar-les i tallar-les a tires.
Tallar el foie a rectangles i reservar.
Per servir, posem la coca, el tomàquet i la ceba, a continuació, l'albergínia tires i a sobre el pebrot vermell, el verd i el foie, espolsar amb una mica de sucre i daurar-ho amb el bufador.
Aquest premi mel a donat la Teresa de La Cuina de l’Hort, us recomano que el visiteu si encara no el coneixeu te coses molt interessants. Moltes gracies Teresa
Hola! Felicitats pel premi i pel bloc, ja he donat un tomb i m’ho he passat d’allò més bé..., quines receptes!
ResponEliminaAquesta coca de diumenge jo me la menjaria tots els dies de la setmana!
M’encanta el foie i no l’he provat mai amb verdures, així que me l’apunto!
Quina recepta i quina presentació!, només pels ulls ja val la pena provar-ho, però és que a més ha de ser exquisida!.A reveure.
ResponEliminaSion, preciosa y delicada coca, por su presentación y combinación de sabores, molt bona Sion,........saludos ..paco
ResponEliminaVeus, d'aquesta cocaa si que em menjava un bon tall.
ResponEliminaFelicitats pel premi.
Muas!
Wuauuu....quina combinació més bona d'ingredients.... i amb aquesta reducció de Pedro Ximénez...com m'agrada
ResponEliminaun petonet
Muy completa la receta de hoy y con estos ingredientes exito seguro.
ResponEliminafelicitats pel premi
Una abraçada
Miquel
Linda receta la anoto,la combinación se ve apetitosa,me ha encantado tu blog ,bendiciones,abrazos de una Chilena chauu.
ResponEliminaEnhorabuena por tu premio.....pero esta coca es de lujo....si de lujo!!....los ingredientes....el emplatado....los sabores....esto es para concurso!!....tienes los colores de navidad!!....ideal para los concursos que andan en esta epoca....si te animas.....hay un blog con concurso de recetas de navidad.....http://www.lazyblog.net/p/concursos.html Abrazotes, Marcela
ResponEliminaEnhorabuena por tú premio, con esa coca tan apeticible ya lo creo que puedes ganar cualquier concurso.
ResponEliminaBesos
M'encanten les coques salades i aquest proposta que feu combina ingredients fantàstics. Super vistosa, amb una presentació elegant, pot ser perfectament un entrant per a un dia de convidats!
ResponEliminaLa cuina de l´Eri
ResponEliminaMoltes gracies celebro que t’hagi agradat.
Doncs la propera ten guardaré un trosset jejeje, la combinació amb les verdures lliga molt bé, per el meu gust
Petons
Merce
Es una recepta molt resultona i bona
Petons
Paco
Moltes gracies
Una abraçada
Gemma
ResponEliminaDoncs la propera vegada ten guardo un tall. Moltes gracies.
Petons
Neus
Celebro que t’agradi
Petonets
Miquel
Tu o has dit a taula te èxit
Moltes gracies
Una abraçada
Rosita Vargas
ResponEliminaMuchas gracias.
Ahora me paso por el tuyo.
Besos
Foodravelandwine
Muchas gracias, me siento muy alagada con tu comentario, voy a ver lo del concurso.
Besos
Damilena
ResponEliminaMuchas gracias, habrá que probar
Besos
Gemma
La combinació queda molt bona i a taula també molt vistosa
Petons
Felicitats pel premi! i ara mateix, encara que sigui dimecres, en faria un bon mos d'aquesta coca. M'encanten les coces salades!
ResponEliminaUna abraçada
Estem molt a favor d'aquesta coca, fins i tot si no tinc el foie em sembla que serà boníssima. Ara estic molt amb el tema verdures i aquesta proposta la penso fer servir :)
ResponEliminaQuina coca tant bona!!!
ResponEliminaOjala fos diumenge cada dia....
Enhorabona pel premi, te'l mereixes.
Judith
Quina coca, jo vull un tross,te una pinta estupenda.
ResponEliminaI gracies per recomanar el meu blog.
El premi te'l mereixes.
Bessets
Però que bona....!!! Amb lo que m'agrada a mi el foie.. ja se'm fa la boca aigua jejeje
ResponEliminaUn petó!
Molt bona pinta!! El foie té que combinar perfecte amb les verdures,no?! Felicitats pel bloc i pel premi!
ResponEliminaBesets
Només de diumenge? Es veu amb molt bona pinta.
ResponEliminaFelicitats pel premi, molt merescut amb aquestes receptes de luxe.
Petons.
Quina coca més bona!
ResponEliminaD dimenge amb l foie, i sense per als dies feieners!
PTNTS
Dolça
Guspires que viatgen amb el vent
ResponEliminaMoltes gracies. La propera vegada ten guardaré una jejeje
Petons
Starbase
Com a coca de verdures queda molt be també, si la proves ja amb diràs.
Una abraçada
La cuina de L’Estany
Va que per diumenge nomes faltes quatre dies jejeje.
Moltes gracies
Petons
Teresa
ResponEliminaTens un tros guardat, jejeje
Gracies i petons
Anniki
També tens un trosset guardat jejeje
Petons
Asun Serna
El conjunt combina molt be
Moltes gracies
Petons
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaBé per quan ens vingui de gust.
Moltes gracies
Petons
Dolça
Fet, doncs ja en tenim una per cada dia jejeje
Petons
Ha de ser boníssima aquesta coca, i ha quedat una presentació esplèndida! Amb això ofereixes unes tapes als convidats i queden bocabadats.
ResponEliminaFins aviat! ;)
Con esos ingredientes el exito esta asegurado,que buena estara!!Me encantan las cocas saladas.
ResponEliminaBesets.
Ja sé on aniré a dinar diumenge!!!
ResponEliminaPtnts pel premi!!
M
Uns ingredients magnífics per a fer una sensacional. I quina presència!!
ResponEliminaVols dir que haurem d'esperar fins el diumenge? Ho no sé si podré esperar tant...
ResponEliminaAcabatdefer
ResponEliminaQuan tenim convidats ens hi hem de lluir, i si a mes es bo encara mes.
Petons
Mesilda
Si agraden les coques salades, aquesta te l’èxit assegurat
Petons
Marta
Et esperem jejeje
Petons
Josep
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Visc a la cuina
Els altres dies no soc a casa jejeje
Petons
Que coca más rica y que presentación tan exquisita!! he dado una vuelta rápida por tu blog y tus recetas, y me ha sabido a poco ... es que siempre vamos con prisas...
ResponElimina¡La solución es que me quedo a seguirte! asi vuelvo mas a menudo y tengo tiempo de verlas de una en una.
bsts. maite
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaUN 10 DE RECEPTA I UN 10 DE PRESENTACIÓ, ETS TOTA UNA ARTISTA...
MIL PETONETS SUSANNA
Les coques m'encanten, la teva té una pinta fantàstica!
ResponEliminaPetonets
Aquesta coca és de categoria!!! què bona i quina presentació!!!
ResponEliminaDon Camilo y Caldereta
ResponEliminaMe alegra que te guste, muchas gracias.
Yo también me voy a dar un paseo por el tuyo, nos iremos siguiendo
Besos
SUSANNA
Moltes gracies
Petons
Carme – cocina con sabor
ResponEliminaEsta bona, moltes gracies
Petons
Teresa
Moltes gracies
Petons