LLUÇ FARCIT
INGREDIENTS
1 lluç de 1 Kg
6 talls de pernil dolç
4 talls de formatge per fondre
1 llimona
2 cebes
2 tomàquets madurs
Oli
1 copa de vi blanc
8 gambes
Al comprar el lluç demanem que ens treguin el cap i l’espina central.
Amb una plata per anar al forn hi fem un llit amb rodanxes de ceba i tomàquet madur, posem el lluç obert i el salem, el farcim intercalant una capa de pernil dolç una de formatge prim i una altra de pernil dolç, tanquem apretant-lo una mica per que quedi més compactat, salpebrem i li fem uns talls als que hi posarem un tall de llimona a cada un (jo procuro fer els talls a la mida d’una ració), i posem una mica d’oli i una copa de vi blanc, també podem posar-hi unes patates.
Posem el forn a 200º, durant uns 30 minuts, passat aquet temps, traiem la llimona i li posem les gambes, deixant-lo al forn uns 10 o 15 minuts mes a 180º, durant tot el temps de cocció tenim que anar regant amb el caldo de la plata, per que no se li ressequi la pell
.
He fet truites de riu farcides, però mai he fet un lluç d'aquesta manera. És atractiva i molt bona per a carmanyola. Ho tastarè :)
ResponEliminaMolt bo aquest lluç farcit!
ResponEliminaPetonets
Què bo ha d'estar aquest lluç farcidet i al forn :-)
ResponEliminaun petó, guapa.
Tóy i que no sóc de peix...reconec que el farcit esta bonissim i la combinació te que esta molt bona...
ResponEliminaun petonet
Todo el conjunto tiene muy buena pinta,tiene que estar muy buena.Me gustan los pescados al horno y si son farcits millo.
ResponEliminapetons
miquel
Ep!!!...
ResponEliminaContinueu donantme una bona lliçó... un plat lleuger i sens dubte de 10, mai l'he tastat farcit amb pernil i formatge el lluç... això ho he de tastar!
Ara que estic de dieta, aquesta la faré, això si el formatge amb 30% m/g. per mi...
Fantastic!
Perfecte! un plat original i deliciós!
ResponEliminaMolts petons
Que delicia!!....te ha quedado para repetirse!1....yo al menos me repito!!....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaTé una pintetaaaaaaaa!!!!!! jo si que le he fet, tot i que estava farcit amb altres ingredients, aquesta recepta me la porto.
ResponEliminaMuxuak
UAAAU, una recepta a tenir en compte!, ens veiem!
ResponEliminaEl peixet farcit és una bona manera d'amenitzar un sopar, i trencar amb la rutina. Ara m'has fet venir ganes de fer un lluçet farcit!
ResponEliminaTé una fila estupenda! NYAM!
Te que tenir un sabor molt suau i agradar a tothom.
ResponEliminaPetons.
Això sí que és un plat de diumenge amb ingredients de luxe... M'encanten les receptes fetes al forn, i el peix trobo que sempre queda molt bo fet al forn.
ResponEliminaUn plato de fiesta!!Me llevo la receta para una cenita de las buenas.
ResponEliminaBesets.
me encanta la merluza y esta está increíble. cuando se la hace con la piel el sabor cambia, es mucho más jugoso. y eso se nota en la foto! :)
ResponEliminaStarbase
ResponEliminaAquet farcit es pot fer amb molts tipus de peix, i queda força bé per dur a la carmanyola
Una abraçada
Carme- cocina con sabor
Moltes gracies
Petonets
Maduixa
Queda mol amorós.
Petons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaNeus
ResponEliminaAquet peix farcit i sense espines, es una forma de començar a menjar-lo.
Petons
Miquel
El peix esta bo de totes les formes, així queda molt suau
Una abraçada
Petita cuina
Es ideal per la dieta, de formatge pots posar-hi el de regim i de pernil dolç la quantitat que vulguis, i el lluç de regim total.
Petons
Ingrid
ResponEliminaEs molt bo, gracies.
Petons
Foottravelandwine
Se puede repetir si queda jejeje.
Besos
Rosa
Es molt agraït, queda molt be i el pots farcí del que mes t’agradi.
Petons
Mercè
ResponEliminaFàcil i bona, ens veiem
Petons
Acabatdefer
Menges peix i es una mica diferent
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Quan el portes a taula te molt d’èxit, a casa meva
Petons
Gemma
ResponEliminaEl peix al forn es molt agraït, sempre queda bo
Petons
Mesilda
Te la pots emporta, si la fas ja amb diràs.
Petons
Mandarina
Queda muy jugoso y bueno.
Besos
Aquesta és una recepta de festa, per al proper diumenge!
ResponEliminaVisc a la Cuina
ResponEliminaSi el proves ja amb dirás
Petons
Molt bo deu d'estar, i fetet al forn que encara embrutes menys.
ResponEliminaBessets
Soc avorridíssima a l´hora de cuinar el peix, així que aquesta proposta teva m´ha semblat boníssima i l´has explicada molt bé, a veure si m´animo...petonets
ResponEliminaSion, disculpa mi vagancia por no entrar últimamante a tu cocina, a veces me lio con cualquier cosa, péro al abrir el horno y oler a lluç tan bién preparado no me he podido resistir.........saludos paco
ResponEliminaTeresa
ResponEliminaAl forn queda sa i melós, a mes a mes de no embrutar massa
Petons
Mª Jose – Dit i Fet
Es molt fàcil de preparar i el resultat boníssim, si el proves ja amb diràs
Petonets
Paco
Nomes amb aquesta entrada estàs disculpat, m’alegra veure’t que estàs aquí, i que l’oloreta del peix t’hagi fet venir.
Una abraçada