BRAÇ DE TONYINA
INGREDIENTS
3 patates
3 ous
1 llauna tonyina amb oli
8-10 gambetes
Olives farcides
Maionesa
Pebrot vermell confitat
Bullim las patates tallades a trossos, amb aigua i una mica de sal.
També les podem fer al microones, però senceres, deu minuts per una banda, i segons com estiguin de toves, uns cinc minuts per l’altre. Les passem pel pasapurés, amanim amb una mica d’oli i un polsim de sal, barregem molt bé i reservem.
Escaldem las gambetes, pelem i reservem.
Mentrestant hem preparat els ous, que hem bullit i pelat. Reservem
Escorrem la tonyina de l'oli, posarem a un plat, ratllem un ou i mig, trossegem petites les olives, tallem a rodelles las gambetes, unes cullerades de maionesa, remenem fins que ens quedi tot molt ben incorporat.
Estenem la patata amb el corró, sobre un paper de cuina o d’alumini fins que ens quedi una capa no massa gruixuda, al centre posem la barreja que tenim preparada, enrotllem.
Posem el braç a la safata de servir, decorem amb una capa de maionesa que cobreixi tota la patata, la resta d’ou a talls rodons o mitja lluna, com més ens agradi, i el pebrot vermell a tires.
Es pot menjar tebi o fred, encara que ara bé més de gust tebi.
Aquest braç deu ser força gustós...
ResponEliminaÉs com una mena d'ensalada russa divertida!
Que bo!
Jo només el faig a l'estiu, provaré de fer-lo per menjar-nos-el tebi!!
ResponEliminaPTNTS
dolça
ummm delicioso, y con una presentación que entra por la vista!! me gusta mucho, y se puede rellenar con lo que más nos apetezca.
ResponEliminabsts. maite
Com diu el Xavier, una amanida russa amb forma, i amb una fila deliciosa.
ResponEliminaUna abraçada
La meua sogra en fa, i quan el trau a taula és tot un èxit. Està molt bo, i amb aquesta presentació guanya categoria.
ResponEliminaBesets
Esa una comida muy buena tanto en verano como en invierno cuando ya no sabemos que hacer más de comer!
ResponEliminaBesos!
Ummm... deliciós... i no hem d'esperar a l'estiu per disfrutar de un plat tan gustos...
ResponEliminaun petonet
A casa el fem a l'estiu i el servim ben fred... però no hi poso les gambes, m'ho apunto pel proper cop ;)
ResponEliminaUn clàssic, boníssim!!!
ResponEliminaSon boníssims aquests pastissos i a mi m'agraden tant a l'hivern com a l'estiu! M'agrada molt que li hagis donat el toc de la gamba, no sé li sol veure i poc quedar-hi molt bé :)
ResponEliminaUn petó!
Fa molt bona cara aquest braç amb tots els seus ingredients. Me l'apunte com a àpat de festa. Salutacions
ResponEliminaHola,
ResponEliminaJo mai l'he tastat tebi, sempre fred.. Una bona opció que tindrem en compte i també afegir les gambes...
Amb aquest plat ja m'imagino als incis de primavera! t'ha quedat fantàstic, és d'aquelles receptes clasiques que mai fallen.
ResponEliminaFins aviat! ;)
És un plat que a casa solem preparar a l'estiu, ben fresquet. Però una mica tebi segur que també resulta a l'hivern!
ResponEliminaSalutacions!
La Taula d'en Barnat
Que cosa mas buena!!Me encanta este brazo....mis hijos lo devoran.
ResponEliminaBesets.
Hola , al verano si que lo hago bastante , pero tibio no lo he probado.
ResponEliminaMe gusta mucho este brazo y la idea de hacerlo tibio
una abraçada
Miquel
Una pinta fantàstica... i així tebi ha d'estar molt bo!
ResponEliminaA l'hora de presentar-lo a taula fa molt de goig.
ResponEliminaPetons.
M'encanta el braç de tonyina, és deliciós!
ResponEliminaPetonets
Mmm... Quina pinta! És com una ensalada russa, però amb una presentació diferent. Has provat de fer-la també amb carn a la bolonyesa? També està molt bona. Una abraçada.
ResponEliminaLa meva mare ens el feia sovint però jo no el faig.. ho huré de fer! està boníssim!
ResponEliminaXavier
ResponEliminaSi però en forma de braç, i el pots farcir de lo que mes t’agradi
Una abraçada
Dolça
Nosaltres normalment també, però davant de la demanda dels meus fills, el vaig fer tebi i esta força bé.
Petons
Don Camilo i caldereta
Por descontado, la patata admite todas las variantes en el relleno.
Besos
Josep
ResponEliminaSi es per variar una mica i el resultat molt satisfactori
Una abraçada
Queti B
A casa també, quan venen els fills no en deixen ni les engrunes
Petons
Damiela
Es para variar un poco, i además esta riquísimo
Besos
Neus
ResponEliminaEs un plat que bé de gust tot l’any i ara una mica tebi entra molt bé
Petons
Gemma
Si pot posar tot el que ens vingui de gust, les gambes li donen un toc molt agradable
Petons
Com Gat i Gos
Si, un plat de tota la vida
Petons
Anniki
ResponEliminaSon plats que queden bé tot el any, i amb aquest toc canvia una mica i li queda molt bé
Petons
Francesc
Moltes gracies, si el proves ja amb diràs
Una abraçada
La cuina de l’Eri
Tebi, també esta molt bo i les gambes li donen un toc agradable
Petons
Acabatdefer
ResponEliminaEs un plat de tota la vida , que esta molt bo i ara tebi entra molt bé
Petons
Anna
Es un plat que normalment es menja mes al estiu, encara que tebi també esta molt bo
Petons
Mesilda
A casa passa el mateix, amb els meus fills es un vist i no vist.
Petons
Miquel
ResponEliminaSi el proves tebi, segur que també t’agrada
Una abraçada
Elsfogonsdelabordeta
Et dic el mateix que al Miquel també t’agradarà
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Es un plat mol agraït a taula
Petons
Carme – cocina con sabor
ResponEliminaEsta molt bo
Petons
Asela Masiá
Si però en forma de braç, farcit de carn el tinc pendent de publicar.
Petons
Teresa
Jo el faig normalment quan els fills mel demanen
Petons
Si preparo aquest braç demà, triomfo segur!
ResponEliminaLes meves filles estaríen encantades que els fes un braç així!.. i jo també!Una abraçada, ens veiem a Caprabo!
ResponEliminaEntra por la vista, debe estar riquísimo!
ResponEliminaBesos
Un grupo de blogeras estamos tratando de que la gente retire la verificación de palabras y/o la publicidad que aparece en una ventana emergente, es una simple sugerencia que nos ayudaría a agilizar el sistema de comentarios. Gracias!
Visc a la cuina
ResponEliminaDoncs si el fas ja amb diràs, jejeje
Petons
Mercè
Es el que passa amb els meus fills, però ells mel demanen
Ens veurem al Bonpreu
Petons
Kako
A la vista parece bueno pero a la boca lo es.
Besos.
M'encanta el braç de tonyina i aquest t'ha quedat espectacular!!
ResponEliminaBoníssim !!!
ResponEliminaJo encara no l´he preparat mai, així que m´hauré danimar.
Petons,
Marga
Pot semblar una mica exagerat, però m´encantaaaaaaaaaaaaaa, a l´hivern i a l´estiu, aquest és un dels plats de diumenge quan era petita, a l´estiu el braç de tonyina el diumenge, o l´ensaladilla que també m´encanta eren un clàssic que no faltava mai i s´anaven alternant amb els macarrons gratinats , oh que nostàlgica m´he posat, fa tant de temps que no en menjo que demà que és st Antoni , el sant del meu marit potser n´hi faré que també li agrada molt.
ResponEliminapetons Sion
Xaro
ResponEliminaEsta mol bo, moltes gracies
Petons
Marga
Si t’animes ja amb diràs
Petons
Mai
No amb sembla exagerat, quan jo era petita també era el plat de diumenge, a casa ens agrada moltísim, ara moltes vegades quan han de vindre els meus fills a dinar amb demanen que el prepari, i jo encantada doncs així tenim la excusa per menjar-ne mes sovint.
Petons
La mare fa anys en feia un de molt, molt igual, i la veritat és que estava genial. Quins records!
ResponEliminaPer cert, de cara a l'hivern, es pot variar una mica aquest mateix braç, però amb farciment de carn, i tebi, esclar... també molt i molt bo.
Una abraçada!