PEU DE PORC ACOMPANYAT
INGREDIENTS
1 peu de porc
10 llagostins
1 culleradeta concentrat de carn (Bovril)
Espàrrecs verds
Cebes de platillo
1 ceba petita
1/2 got de cervesa
1 nou de mantega
Oli
Sal
Pebre blanc
Comprem el peu de porc cuit, per desossar-lo l’emboliquem amb paper film i el posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure-li els ossos.
Amb els ossos, una culleradeta de concentrat de carn i un litre d’aigua preparem un brou, deixem bullir uns vint minuts el conjunt. Reservem
La carn la tallem a daus d’uns dos centímetres. Reservem
A una olla amb aigua i una mica de sal, escaldem els espàrrecs, quan els tinguem refredem amb aigua i uns glaçons, escorrem i reservem.
Pelem els llagostins (els caps els podem guardar per algun brou). Reservem
A una paella amb una mica d’oli, salpebrem i confitem la ceba ratllada, quan la tinguem hi posem la cervesa, deixant reduir. En aquest punt, posem les cues de llagostins, el peu que tenim tallat, posem-hi la nou de mantega per abrillantar la salsa i una mica del brou de bullir els ossos, remenem molt bé.
Per servir podem posar espàrrecs al centre del plat, i al voltant el peu amb llagostins i les cebes
Tot i que a casa no som molt de peus de ministre, aquests es veuen suculents ... el que fan les bones companyies, eh!... ;-))
ResponEliminaUna abraçada
Me gusta mucho els peus de porc y esta receta me gusta en su conjunto y creo que tiene que estar muy buena.
ResponEliminaMe la guardo para buscar un momento y hacerla.No sabia el detalle de poner film y darle un poco de calor al mico y asi ser mas facil sacar los huesos.
Siempre se aprende algo
Una abraçada Sion i Miquel
miquel
Que maca aquesta recepta, no sé si m'agrada més el peu o l'acompanyament ;)
ResponEliminaJo tampoc no solc menjar-ne, tot i que quan el taste m'agrada. En aquest plat deu estar molt melós, i amb una companyia tan selecta, esdevé un plat de festa. En prenc nota.
ResponEliminaun bes
Un senyor plat de festa. Que bo!
ResponEliminaEn casa nos gustan mucho los caminantes, ó adidas, ó peuets, manitas, ó como los quieras llamar, pero así desosados y con langostinos nunca se me pasó por la cabeza prepararlos. La cosa está en probar platos nuevos. Me apunto la idea, y no tengo dudas que nos va ha gustar!
ResponEliminaSom amants dels peus de porc, els fem sovint a la brassa, ofegats, agredolços, amb sanfaina.... però mai amb llagostins i tenen molt bona pinta !!!
ResponEliminaPetons
Ja sabeu que jo no sóc de peus de porc, però reconec que aquest mar i muntanya l'heu brodat... Una bona llesca de pa i a disfrutar! I amb cervesa a la salsa, clar, je je je... ;)
ResponEliminaAquests peus de porc m'apunto la recepta per donar-li a la meva mare!, a casa meva els hi encanten els peus de porc!!! i cuinat així és ben original i ha d'estar boníssim...
ResponEliminaja et diré que talll....
Petonets
Esta pierna de cerdo me gusta mucho y con la salsita, los langostinos y esparragos trigueros mucho más. Gracias por visitar mi blog y compartir. Besos Marimi
ResponEliminaA mi m'encanten els peus de porc ! Deuen ser boníssims. M'agrada i m'apunto la recepta
ResponEliminai tan ben acompanyat....
ResponEliminabon cap de setmana
Què maca i bona aquesta recepta. Jo tampoc sabia el truc de posar en film al micro... Bona idea. Una combinació ben bona. Petons,
ResponEliminaMe encantan las patas de cerdo. Esta receta se ve muy rica.
ResponEliminaBeso
Uns peus molt ben calçats!, un goig de presentació...com sempre!Una abraçada macos!
ResponEliminaStHilari
ResponEliminaA casa ens encanten, i si son amb bona companyia encara més, jejejeje
Una braçada
Miquel
Quan els peus estan una mica calens se lis poden treure mes bé els ossos, espero que t’agradin
Una abraçada
Visc a la cuina
Totes dues coses queden delicioses.
Petons
Queti B
ResponEliminaA en Miquel al principi no li agradaven, i ara li encanten, tot es anar-los provant.
Petons
El taller de cuina
De festa grossa, si t’agraden els peus.
Petons
Damilena
Si los pruebas repetirás.
Besos
Com Gat i Gos
ResponEliminaA casa també ens agraden de totes les maneres, ja em diràs que tal si els proves
Petons
Gemma
La cervesa no pot faltar a la salseta, seria un pecat, jejejeje
Petons
Tast de cuina
Si la teva mare els fa segur que li agradaran
Petons
Garlutti
ResponEliminaNo es la pierna si no los pies, pero esta igual de bueno
Besos
El plat blanc
Si la proves ja amb diràs
Petons
Lidia
Acompanyats estan molt millor
Petons
La cuina de l´Eri
ResponEliminaEs un truc que don molt bon resultat.
Petons
Orquidea 59
Muchas gracias
Besos
Mercé
Es que ben calçats es quan son mes bons jejeje
Petons
Es veu una recepta deliciosa, pero a casa no hi ha maneres d'acostumar-nos als peus de porc, que i farem!!!
ResponEliminaBon cap de setmana
però quins peus, no són de porc, ni de Ministre, aquests són de Senador!!
ResponEliminaUna abraçada.
Aquesta recepta m'agrada molt, me la guardo! Quin plat més bo!
ResponEliminaPetons i bon diumenge!
La cuina de l’estany
ResponEliminaQuan una cosa no agrada no agrada.
Petons
Cuinetes – Carme
I molt bons jejeje.
Petons
Carme – cocina con sabor
Si la proves ja amb diràs
Petons
Els peus de porc ens agraden molt i aquests estan tan ben acompanyats que segur són una delícia.
ResponEliminaM'encanten els peus de porc. Així, combinats amb llagostins han d'estar molt bons. Es sembla una recepta molt interessant i molt ben presentada. Una abraçada.
ResponEliminaSion, a mi m'encanten els peus de porc i no saps la salivera que m'heu fet venir! ;)
ResponEliminaPetons!
ANNAFS
ResponEliminaEs una preparació una mica diferent i queda molt bé
Petons
Asela Masiá
El conjunt queda molt bé. Moltes gracies
Petons
Mercé
Celebro que t’agradin
Petons
T'ha quedat un plat perfecte, molt ben presentat i amb un acompanyament genial. Un plat de 10!
ResponEliminaPetonetsss
Si sols m'agraden... amb aquesta companyis encara més! què bons!!!
ResponEliminapetó
El peus de porc en casa sols ens agraden al meu home i a mí, i aquestos tenen una pinta....
ResponEliminaUn plat molt bó.
Bessets
Miquel i Sión; La veritat que haurìen de tenir una super pinta -dic haurìen- doncs, crec que deuen està més que acabats, bonísims Sión i Miquel¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust¡¡
Guau que propuesta peus de porc con langostinos, no lo he probado pero apuesto que está para chuparse los dedos!!!
ResponEliminabsts. maite
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaETS DE LES MEVES QUINA COLECCIÓ MÉS DIVINA DE RECEPTES AMB PEUS DE PORC
PETONETS SUSANNA