LASSANYA DE GAMBES
INGREDIENTS
250 g gambes
4 pebrots verds
4 pebrots vermells
Sal
Formatge ratllat
Preescalfem al forn a 120º C, a una safata posarem els pebrots, amb un polsim de sal grossa per sobre, i que coguin uns quinze minuts, els pelem.
Tallem la carn dels dos tipus de pebrot a rectangles, procurant que siguin de la mateixa mida. Reservem
Posem al foc un casso amb aigua, un polsim de sal i quan comenci a bullir posarem les gambes, uns dos minuts, passat el temps les escorrem i refresquem amb aigua freda. Les pelem i reservem.
Els caps de les gambes els bullim amb una mica d’aigua per fer un fumet molt curt, amb el que prepararem una beixamel. Reservem
Per servir, posem un rectangle de pebrot vermell, a sobre una capa de la beixamel, un tros de pebrot verd, una capa de gambes i un altre tros de pebrot vermell, fem una ratlla amb la beixamel, espolsem de formatge ratllat i gratinem.
Bona nit... però poses les gambes senceres entre les plaques de pebrot?. Es que tot i la foto, no ho acabo d'imaginar...
ResponEliminaHola,
ResponEliminaQuan he vist el títol… ja m’ha agradat, però llegint la recepta encara més. Pensava que seria més laboriós, però ho has posat tant bé, que qui es pot resistir a preparar aquesta lasanya? Molt bé. Petons,
Irresistible Sión, un plat festiu , de taula parada a tope i a gaudir-ne de ple.
ResponEliminauna abraçada
M'ha sorprès lo ràpid que es fa aquesta recepta.
ResponEliminaNo m'acabo d'imaginar, però, quin gust té aquesta barreja d'ingredients.
Una abraçada
Sion
ResponEliminaUna receta original y el resultado me gusta.
una abraçada
miquel
Una recepta que ha de ser una delícia, molt original la combinació!
ResponEliminaBona no, el següent!!!
ResponEliminaSiona, quin plat de festa!!
ResponEliminaLes gambes com les poses, així laminades per fer la lassanya?
Petons!
Una lassanya molt original, això d'anar combinant les capes de pebrot amb les gambes està molt bé!
ResponEliminaBona setmana!
Ricard Sampere
ResponEliminaSi, les poso senceres i capiculades, així unes aguanten les altres i el mateix pebrot les aguanta per que no surtin pels costats.
Una abraçada
La cuina de l´Eri
No es gaire laboriosa, però amb un resultat inesperat, si la proves ja amb diràs
Petons
Mai
Ja ho has dit tot, jejeje
Petons
Margarida
ResponEliminaNo se definir-te el seu sabor, es boníssim, per nosaltres esta clar
Petons
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
Visc a la cuina
I amb un resultat fantàstic
Petons
Els Fogons de la Bordeta
ResponEliminaEl següent, espero que t’agradi mes!!!!!
Petons
Mercè
Com li e dit al Ricard, senceres i capiculades, així unes aguanten les altres i el mateix pebrot les aguanta per que no surtin pels costats.
Petons
Anniki
Queda molt original i bona, i tant pot ser calenta com freda.
Petons
Molt bona pinta, Ens ha agradat molt el detall de fer la betxamel amb un fumet de gambes...petons
ResponEliminaM'ha semblat molt original una lassanya sense pasta, i, a més, no la trobe massa complicada. Gràcies per la recepta!
ResponEliminauaalaaaa Quin plat més xic!!!.. m'encanta!!!, demés que ha d'estar per llepar-se els dits...
ResponEliminaGenial
Petonets
Com a la resta de company m´ha cridat molt l´entrada...de gambes. Molt original. A mi no se m´hauria ocorregut.
ResponEliminaEn principi he pensat: "complicada" però se m´ha fet la boca aigua només mirar la composició dels ingredients: a l´abast de tothom i fàcil.
Gràcies.
Una lasanya molt original.
ResponEliminaMuas!
Ho trobo un plat sensacional, amb pebrots enlloc de la típica pasta italiana... Ha de quedar super gustós i molt més lleguera que la típica lassanya, ideal per a un dia de festa!
ResponEliminaM'agradt molt aquesta recepta, (te la pispo amb el permís :P)... jo em faig moltes receptes amb gambes i llagostins, i aquesta em sembla molt bona.
ResponEliminaFelicitats!
Una receta muy original. Me apunto la idea, y te prometo que esta no me la perderé! Tiene que ser muy buena, con la pintaza qyue tiene!
ResponEliminaUn plato de categoria,con esos ingredientes tiene que estar bien sabroso...ademas es liero y facil de preparar.
ResponEliminaBesets.
El nom del plat ja es prou atractiu, però quan veus la recepta es fa irresistible.
ResponEliminaMolt bon plat! El provaré, perque fa una cara boníssima. Gràcies . Emma
ResponEliminaUn plat genial!!!!! I per el que sembla ràpid de fer.
ResponEliminaPtnts
Com Gat i Gos
ResponEliminaEs per acompanyar les gambes del interior.
Petons
Queti B
Es fàcil, resultona i molt diferent
Petons
Tast de cuina
Es un plat dels que no queden ni les engrunes, si t’agrada esta clar, jejeje
Petons
Cristina
ResponEliminaEs molt diferent, molt bona i sobretot molt faci-la de preparar.
Petons
Gemma
I bona jejejeje
Petons
Gemma
Es molt mes lleugera, i a taula te molta presencia
Petons
Petita cuina
ResponEliminaTota teva jejeje, si la proves ja amb diràs
Petons
Damilena
Si la pruebas ya me dirás el resultado
Besos
Mesilda
Moltes gracies, es prepara em un tres i no res
Petons
Josep
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Taller de sucre
Si el proves ja amb diràs
Petons
Xaro
Esta fent amb un moment.
Petons
HOLA SIÓN, GUAPA TU
ResponEliminaPERÒ QUE BO,...ANOTO LA RECEPTA, EM EL TEU PERMÍS
MIL PETONETS SUSANNA
Com tots els altres , m'ha sorprés aquest plat, trobo que ha de quedar boníssim . Ja et diré si ho provem.
ResponEliminaUna abraçada
Sión i Miquel; ...caramb, caramb... quina cosa tant ben col.locada en aquest plat i de menjar-ho, encara més¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-D
Hola Sión!
ResponEliminaQuina lassanya més original!! Em quedo sobretot amb la idea de la beixamel amb brou de gamba... Ho he fet amb brou de carn. Però amb peix ha d'estar molt bé, també...
Artistassa!!!
Això és una lassanya de luxe, de festa, d'estrella Michelín!. Una recepta extraordinària Sión.
ResponEliminaDe luxe aquesta lanya.
ResponEliminaPetonets.
SUSANNA
ResponEliminaPermís atorgat jejeje, si la proves ja amb diràs
Petons
Xisca
Aquest plat a taula també amb va sorprendre a mi mateixa per el resultat.
Petons
Josepb
A l’hora de menjar una delícia. Moltes gracies
Una abraçada
Massitet
ResponEliminaGracies per l’idea, doncs ara tindre que provar la beixamel amb brou de carn jejeje
Una abraçada i fins dissabte
Mercè
Moltes gracies, com sempre m’afalaguen molt els teus comentaris
Molts petons
Margot
Moltes gracies
Petons
per llepar-se els dits ... amb perdó!
ResponEliminaUna abraçada
aquesta recepta és de les que triunfaria a casa.
ResponEliminaUna lassanya exquisita noia!! t'ha quedat preciosa i delicadament presentada. M'encanta!
ResponEliminaMolts petonets
StHilari
ResponEliminaI no deixar ni una engruna, perdonat
Una abraçada
Eva
Dons nomes has de fer-la, es molt senzilla.
Petons
Ingrid
Es molt resultona, Moltes gracies
Petons