CRESTES
INGREDIENTS
3 carxofes
8 – 10 gambes
Sal
Pebre blanc molt
Pasta per crestes
Oli
Netegem les carxofes, reservant-ne els cors, que posarem a bullir uns minuts, quan els tinguem, passem a un bol amb aigua freda, escorrem, i els tallem a trossets. Reservem
Reservem gambes per emplatar, i la resta les tallem a rodanxes, salpebrem i saltegem amb una mica d’oli, quan les tinguem hi aboquem la carxofa talladeta petita, remenem perquè es barregin molt bé els dos gustos. Reservem
Per les crestes, estenem sobre el marbre la pasta, posem una cullerada de la barreja, tanquem, segellant-les molt bé amb l’ajut d’una forquilla. Les podem fregir, o coure al forn, amb molt de compte, perquè es torren molt aviat.
Posem una planxa al foc, quan la tinguem calenta reguem amb unes gotes d’oli i un polsim de sal, posem a coure les gambes que tenim reservades, servim les crestes acompanyades de las gambes reservades.
cuando he leido la entrada creía que se trata de las crestas de gallo. Jajajaja! Que tonta! Pero luego leyendo la receta me díi cuenta que se trata de otra cosa. Que receta más buena! Mmmmm!
ResponEliminaQue ricas, las gambas con la alcochafa me parecen una excelente combinacion. Un bocado exquisito.
ResponEliminabsts. maite
Hola!!!
ResponEliminamai he tastat gambes i carxofes juntes... aixó ho tindrem que solucionar...
Ajuda!!!... estic veient el teu slide... i veig que has pogut treure la publicitat que va a sota, de les fotografíes. Com ho has fet, es que jo el vuldria posar, pero no vull publicitat.
Gràcies
Un altre cosa, has vist el nouu bloc Gastropuntcat,http://gastropuntcat.blogspot.com/p/gastroblocs.html, esta d'estrenar.
un petonet
Ens encanta!!! Com tot el que porta carxofes.....
ResponEliminaUna abraçada
Ostres, farcides de carxofes i gambes no les he provades mai... i deuen ser boníssimes! Me les apunto!
ResponEliminaMe encanta este relleno, yo como la Neus de esta combinacion me falta probar y ahora que es la temporada de la alcachofa del prat a por ella
ResponEliminaUna abraçada parella
miquel
Quin farciment més bo i enginyós! un 10 ben gros i molts petons ;)
ResponEliminaQue delicia!!.....gambas y alcachofas....una combinacion que me encanta!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaQue bó!! haurem de tastarlo...
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
Mira que acabe de berenar, i llegint la recepta m'ha tornat a entrar gana. Que bones!
ResponEliminaUna pregunta: la farina per fer les crestes, té algun nom especial? Ara mateix enviaria el meu fill a comprar-ne.
Gràcies i un bes
Quin farcit més original, ha de ser deliciós!
ResponEliminaLa combinació de carxofa i gamba és boníssima. Jo la faig amb pasta i m'encanta. Amb les crestes també estarà molt bona. Ja m'imagine el sabor i eixe toc tan cruixent. Una abraçada.
ResponEliminaQuand he vist la paraula carxofa he llegit desseguida la recepta, es que m'encanten de qualsevol manera. Aquestes crestes son molt originals, agafo una.
ResponEliminaPetons.
Damilena
ResponEliminaLas crestas de gallo, también son deliciosas, pero bueno a estas se les puede ir variando el sabor con el relleno
Besos
Don Camilo y Caldereta
Queda una mezcla deliciosa
Abrazos
Neus
Es un farcit del mes “resulton” si el proves ja amb diràs
Si m’envies l’slide tel retorno amb les modificacions.
Petonets
Com Gat i Gos
ResponEliminaSi t’agraden les carxofes, segur que t’encantarà
Un peto
Elsfogonsdelabordeta
Si les proves ja em diràs
Petonets
Miquel
Doncs si les proves repetiràs de ben segur
Una abraçada
La quinta de Luculus
ResponEliminaTor es provar, un dia que dius de que les puc fer? mires la nevera i endavant.
Petons
Foodtravelandwine
Para mi queda una combinación perfecta.
Besos
Teresa
Si ho proves ja amb diràs
Petons
Queti B
ResponEliminaJo sempre les compro preparades, per mi les de “La Cocinera” son las que mes m’agraden, així les pots fer en qualsevol moment.
Petons
Visc a la cuina
Aquest farcit es molt agraït i bo
Petons
Asela Masià
ResponEliminaLa combinació queda molt bé, si les proves ja amb diràs
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Les tenia reservades per tu jejeje
Petons
Hola,
ResponEliminaQuin farciment més original.. No se m’hagués acudit mai. Aprofitarem la temporada de carxofes! I amb les gambetes.. què bo. Petons,
M'encanta aquest farcit, el trobo molt original i gustós. La combinació mar i muntanya de carxofes i gambes queda deliciosa!
ResponEliminaMmmmmmm te'n puc agafar una???... aquestes crestes fan molt bona pintaaaa....
ResponEliminaPetonets
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaUN MAGNIFIC PLAT, COM SEMPRE,....ET DEISTJO QUE TINGUIS UN BON ANY
MIL PETONETS SUSANNA
Sion, quin farcit més original! L'haurem de provar perquè aquesta combinació és nova per mi. :p
ResponEliminaPetons!
Ostres, Sión!
ResponEliminaL'altre dia vaig fer un saltat de gambes i carxofes. Però sense cap mena de dubte, aquestes crestes són molt més interessants!
Apuntades, doncs...
Salut, parella!
Gràcies!!!
ResponEliminadesprés te l'enviaré, el Slide.
un petonet
El relleno es genial!!Las tengo que probar.
ResponEliminaBesets.
Un farciment deliciós per aquestes crestes, jo en faig moltes vegades, i sempre va bé incorporar nous ingredients.
ResponEliminaHola,tienes un blog maravilloso,me encantan las recetas y las fotos.
ResponEliminaUn abrazo.
Quines panadetes més bones!!!! Em fa gràcia el nom de "crestes". El farciment és de luxe!!! Besades
ResponEliminaLa cuina de l´Eri
ResponEliminaAccepten tots el farcits que els posis, així canvies dels sabors de sempre.
Petons
Gemma
La combinació queda molt bé, i es un farcit diferent.
Petons
Tast de cuina
Te la estava guardant, jejeje
Petons
SUSANNA
ResponEliminaMoltes gracies, Molt Bon Any per a tu també
Petons
Mercé
Es una combinació molt resultona, si la proves ja amb diràs
Petons
Massitet
Que vols que et digui, jo amb quedaria amb un saltat de carxofes i gambes.
Queda apuntat, bé sembla que em fet intercanvi de plats, jejeje
Una abraçada
Neus
ResponEliminaQuan el rebi, t’envio la correcció
Petons
Mesilda
Si el proves ja amb diràs
Petons
ANNAFS
Canviant els farcits, sempre sembla un plat nou
Petons
Miren
ResponEliminaMuchas gracias, ahora voy a pasar por el tuyo.
Besos
Francesc
Moltes gracies.
Es el nom que li diuen els meus fills
Una abraçada
Hola torno a ser jo :))
ResponEliminaahir quan t'anava a enviar el slide, vaig mirar i hem vaig arriscar, vaig tallar la part d'abaix del códig i va funcionar.
Ara ja el tinc com volia sense publicitat!!!
moltes grácies per ofererir -me el teu ajut.
Un petonet
Celebro que ja o tinguis solucionat
ResponEliminaPetonets
Haig de probar aquesta combinació tant genial!!!
ResponEliminaPtnts