SUQUET DE PEIX
INGREDIENTS
Peix de roca per el fumet
Aigua
Patates
Sal
1 ceba
1 tomàquet
Posem a una olla aigua a bullir per a preparar el fumet.
Netegem el peix de roca.
A una paella posem oli i passem a daurar el peix, quan estigui daurat, el tirem a l'olla que tenim preparada, amb l'oli sobrant, saltegem la ceba i el tomàquet, quan estigui aboquem a l’olla tot el contingut de la paella, que bulli uns 30 minuts.
Passat el temps colem, i bullim les patates, que ja tindrem esqueixades.
Mentrestant preparem el peix, rap, escorpora, llagostins, cloïsses etc.
Quan a les patates els faltin una mica per estar cuites, posem el peix que tenim preparat i que faci xup xup uns deu minuts i ja el tindrem llest.
Oli
Rap, escòrpora o el peix que més ens agradi
He provat tres vegades de fer-ne i la que em va agradar més va ser amb escorpora... És una delicia de plat... Salut!.
ResponEliminaun plat molt apropiat per un dia de fred! petons
ResponEliminaUn plat fantàstic. La foto ja ho diu tot.. Petons,
ResponEliminaEl suquet de peix que has preparat té una pinta fantàstica. A més, lleuger, com cal després de dates en què abusem una miqueta del menjar. Gràcies per la recepta.
ResponEliminaBesets
Un plat genial per començar l'any, de "diumenge"! Té una pinta d'escàndol
ResponEliminaPetonets,
Sandra
Sion, el suquet de peix te una pinta extraordinaria, per a mi tant en invern ó el estíu me encanta........salutaçións paco
ResponEliminaUn plat de festa cent per cent!. Important el detall d'esqueixar les patates!
ResponEliminaBon 2011 i fins aviat!
con este plato y los ingredientes que le pones exito seguro
ResponEliminaBon any nou
miquel
Boníssim, una de les maneres top five de menjar peix per a un servidor :)
ResponEliminaJa la imagino, calenteta, saborosa, amb el peix tan bo... és una menja exquisida que reconforta les ànimes. molts petons família!
ResponEliminaEstimats, aìxò sí que és una bona manera de començar l'any! Sí senyor!!
ResponEliminaA casa no no hi ha hagut costum de fer suquets, però vista aquesta foto i la recepta potser que vagi sent hora de crear una nova tradició!
Salut!
Un suquet de peix es un bon àpat, donen ganes de menjar-ne un plat.
ResponEliminaPetons.
Qui platet més bo!!! Me l'apunte!! Enhorabona.
ResponEliminaChe que plat més bó.
ResponEliminaBesets de Orquidea59
Sión, hola guapa!
ResponEliminaSóc fan del suquet de peix! Que dir-te d'aquest que ens presentes...Bonissíssim! Un plat perfecte per rebre els Reis! Els Reis de la casa ;) Feliç any! Petons per tu i en Miquel!
Marina
M'encanta el suquet de peix, i després de menjar rostit uns quants dies ara ve molt de gust!
ResponEliminaPTNTS
DOLÇA
Que pinta y que sabor tiene!!!.....me ha encantado!!.....lo mejor de lo mejor en este 2011 y siempre!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaQue bo! nosaltres en vem fer per Nadal!
ResponEliminaRicard Sampere
ResponEliminaA nosaltres també es un dels que mes ens agrada, es un peix molt gustos.
Una abraçada
Judith
Un bon suquet entre bé sempre
Petons
La cuina de l’Eri
Moltes gracies
Petons
Queti B
ResponEliminaEl suquet es un plat deliciós, suau i la vegada potent, que desprès de tanta carn s’agraeix
Petons
Elsfogonsdelabordeta
Moltes gracies
Petons
Paco
Es un plat per a tot l’any
Una abraçada
Gloria
ResponEliminaSi, no es lo mateix esqueixades que tallades
Petons i fins aviat
Miquel
Als de casa els encanta quan el preparo.
Una abraçada
Starbase
Queda deliciós
Una abraçada
La cuina vermella
ResponEliminaHas descrit perfectament el plat a taula. Boníssim jejeje
Petons
Massitet
Es un plat deliciós, primer gaudeixes d’una sopa deliciosa, acompanyada d’unes patates de vici i remates amb el peix
Una abraçada
La cocinera de Betulo
Es un plat que va molt bé
Petons
Francesc
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Orquidea 59
Tens tota la raó
Petons
Marina
Nosaltres també en som fans, els Reis varen estar molt contents
Feliç Any també per a tu
Molts petons
Dolça
ResponEliminaDesprès de les menges de carn aquest plat es de 10
Petons
Foodtravelandwine
Muchas gracias
Feliz año
Besos
Albota
De ben segur que boníssim
Petons
Ohhh m'encanta el suquet de peix, bona recepta per a començar l'any!!
ResponEliminaBon any 2011 per a tots!!
Una abraçada,
Anna
Delicioso!El suquet de peix,es un plato de categoria,nosotros tambien lo cenamos en noche vieja....nos rechupeteamos los dedos,uno a uno.
ResponEliminaBon any nou!
Besets.
És un plat de luxe, boníssim. L'he fet alguna vegada i ens agrada molt a casa. Una abraçada.
ResponEliminaAnna de Llepadits
ResponEliminaEs un plat ideal per desengreixar de la carn.
Bon Any 2011
Petons
Stefania
Feliz Año Nuevo
Besos
Mesilda
ResponEliminaUn plat deliciós com molt bé dius.
Petons
Asela Masià
Es boníssim, i no cansa el repetir-lo.
Petons
mm... un suquet d epeix amb ingredients de luxe! És d'aquells plats per disfrutar amb una bona llesca de pa per sucar ;)
ResponEliminaMmmmmmm... per sucar-hi pa!!!!... quina pinta més genial!!!!
ResponEliminaPetonets
Bons reissss
Una recepta bàsica i gairebé imprescindible a la nostra cuina de peix.
ResponEliminaI ara a l'hivern ve molt de gust.
Petons.
mmm!!! Sion, quines ganes m'heu fet venir de menjar-ne!! La foto parla per sí mateixa! ;)
ResponEliminaFeliç 2011!
Gemma
ResponEliminaQuan el preparo a mes del ingredients he de pensar amb el pa i sempre en falta !!!!!!
Petons
Tast de cuina
Et dic el mateix que a la Gemma, sempre falta mes pa.
Petons
Els fogons del pare
ResponEliminaEs un plat de festa i de hivern ideal per aquets dies.
Una abraçada
Mercè
La propera vegada estàs convidada jejeje
Bon Any 2011
Petons