MIL FULLS DE POP I PATATA
INGREDIENTS
4 patates
2 potes de pop bullit1 safata canonges o amanida al gust
1 culleradeta de pebre vermell picant
Oli d’oliva
1 tomàquet madur
Escames de sal
Barregem el pebre vermell amb l’oli i un
polsim de sal. Reservem
Posem al foc una olla amb aigua, quan bulli,
posem les patates amb la pell, a foc lent. Quan les tinguem cuites deixem que es
refredin. Un cop fredes les tallem a rodelles d’un centímetre, les espolsem amb
una mica de sal. Reservem
Tallem la part més ampla de les potes del pop
a llesques primes (si pot ser amb una maquina de tallar embotit), reservant la
part més estreta per tallar-la a dauets i saltejar-la a una paella amb una mica d’oli
fins que ens quedin daurats.
Netegem els canonges i els reservem. Al moment
de servir els posem a un bol, junt amb el tomàquet tallat a daus petits i les
rodelles petites de pop, salpebrem, amanim el conjunt amb l’oli de pebre
vermell.
Per emplatar, posem una rodella de patata, a sobre
unes fulles de canonges, unes llesques de pop, amanim amb l’oli de pebre
vermell i tapem amb una altra patata, amanim-la
una mica, a sobre posem una mica del preparat de tomàquet i pop.
A cada plat posem dues piles de milfulles, i
una muntanyeta d’amanida a un costat.
ummmmm que bueno pulpo y esa patatica.. para mi no serian mil hojas, pasarian de las dosmil :)))
ResponEliminaCierto, cuando lo tienes delante no importaría que fueran dos mil jejeje
EliminaBesos
Qué rico este plato con pulpo!! además sano, sanísimo.
ResponEliminaTienes toda la razón
EliminaBesos
Que bo el pop!!que bo!! Aquesta amanida mira cap a l'estiu ...
ResponEliminaUn peto.
El dia que el vaig preparar si que en feia de caloreta, pero!!!!!!!!
EliminaUna abraçada
Un plato bien rico y sanito...me lo quedo.
ResponEliminaBessets.
Tot per a tu jejeje
EliminaPetons
Un plat saníssim i deliciós!!!
ResponEliminapetonets
Moltes gracies
EliminaPetons
oooh quina amanideta tan bona per aquest temps....passa sola!! petons
ResponEliminaPassa sola,sola, jejeje
EliminaPetons
dos ingredeintes que juntos son sensacionales,me encanta
ResponEliminauna abraçada
Celebro que t’agradi
EliminaUna abraçada
Aixi es com el faig mes d'una vegada, el pop...
ResponEliminaPetonets.
Queda bé i esta molt bo
EliminaPetons
La parella perfecta i a més en una amanida. Molt bo!
ResponEliminaPetons
Un plat per la temporada d’estiu
EliminaPetons
Boníssim, Sión! Als que som aficionats i aficionades al pop ja ens has ben convençut! Petonet
ResponEliminaEs un altre manera de menjar-se’l
EliminaPetons
Sempre em passa el mateix amb el pop: no penso mai a comprar-ne i no el cuino mai, i això que les receptes amb pop sempre em criden moooolt l'atenció. Segurament és un tema de costum... A veure si aquest divendres hi penso i en compro :)
ResponEliminaAixò mateix amb passa, quan veig algun postra que m´agrada, penso el faré, i no penso en comprar els ingredients fins el moment de fer-lo i llavors ja es tard jejeje
EliminaPetons
A casa no som gaire de pop però després de veure aquesta recepta estic per comprar-ne i provar a veure què passa. No pot fallar. Té una pinta increïble!
ResponEliminaUna abraçada!
Eva
Si el proves ja amb diràs el resultat.
EliminaPetons
Miquel i Sión; A mí el pop, amb costa posar-m'hi amb ell... sempre penso que si el compro, tinc la sensació que quedarà cru... mites i creences meves...
ResponEliminaQue vagi de gust Sión i Miquel¡¡ :-D ;-D
Josep, per no tenir aquest problema, el compro sense i cuit, el que amb sobra de la primera preparació el congelo i així quan penso en fer-ne ja el tinc.
EliminaUna abraçada
A casa el pop sempre té molt d' exit, així que aquesta recepta em quedarà anotada a les pendents de fer.
ResponEliminaDoncs, si la proves ja amb diràs
EliminaPetons
Molt bó!!! el pop amb les patates el faig sovint, amb l'amanida i el tomàquet ho provarem, un plat més complet!
ResponEliminaPetonets
Així tens un primer plat complert.
EliminaPetons
Me ha encantado mucho la página, me ha parecido muy interesante y entretenida, Enhorabuena
ResponEliminaLlevas razón, la página está muy bien diseñada y tiene un carácter informativo especial. Me gusta mucho.
ResponElimina