MIL FULLS DE POP I PATATA


INGREDIENTS

4 patates
2 potes de pop bullit
1 safata canonges o amanida al gust
1 culleradeta de pebre vermell picant
Oli d’oliva
1 tomàquet madur
Escames de sal

Barregem el pebre vermell amb l’oli i un polsim de sal. Reservem

Posem al foc una olla amb aigua, quan bulli, posem les patates amb la pell, a foc lent. Quan les tinguem cuites deixem que es refredin. Un cop fredes les tallem a rodelles d’un centímetre, les espolsem amb una mica de sal. Reservem

Tallem la part més ampla de les potes del pop a llesques primes (si pot ser amb una maquina de tallar embotit), reservant la part més estreta per tallar-la a dauets i saltejar-la a una paella amb una mica d’oli fins que ens quedin daurats.

Netegem els canonges i els reservem. Al moment de servir els posem a un bol, junt amb el tomàquet tallat a daus petits i les rodelles petites de pop, salpebrem, amanim el conjunt amb l’oli de pebre vermell.

Per emplatar, posem una rodella de patata, a sobre unes fulles de canonges, unes llesques de pop, amanim amb l’oli de pebre vermell i tapem amb una altra patata,  amanim-la una mica, a sobre posem una mica del preparat de tomàquet i pop.

A cada plat posem dues piles de milfulles, i una muntanyeta d’amanida a un costat.

Comentaris

  1. ummmmm que bueno pulpo y esa patatica.. para mi no serian mil hojas, pasarian de las dosmil :)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cierto, cuando lo tienes delante no importaría que fueran dos mil jejeje
      Besos

      Elimina
  2. Qué rico este plato con pulpo!! además sano, sanísimo.

    ResponElimina
  3. Que bo el pop!!que bo!! Aquesta amanida mira cap a l'estiu ...

    Un peto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El dia que el vaig preparar si que en feia de caloreta, pero!!!!!!!!
      Una abraçada

      Elimina
  4. Un plato bien rico y sanito...me lo quedo.
    Bessets.

    ResponElimina
  5. oooh quina amanideta tan bona per aquest temps....passa sola!! petons

    ResponElimina
  6. dos ingredeintes que juntos son sensacionales,me encanta
    una abraçada

    ResponElimina
  7. Aixi es com el faig mes d'una vegada, el pop...
    Petonets.

    ResponElimina
  8. La parella perfecta i a més en una amanida. Molt bo!
    Petons

    ResponElimina
  9. Boníssim, Sión! Als que som aficionats i aficionades al pop ja ens has ben convençut! Petonet

    ResponElimina
  10. Sempre em passa el mateix amb el pop: no penso mai a comprar-ne i no el cuino mai, i això que les receptes amb pop sempre em criden moooolt l'atenció. Segurament és un tema de costum... A veure si aquest divendres hi penso i en compro :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això mateix amb passa, quan veig algun postra que m´agrada, penso el faré, i no penso en comprar els ingredients fins el moment de fer-lo i llavors ja es tard jejeje
      Petons

      Elimina
  11. A casa no som gaire de pop però després de veure aquesta recepta estic per comprar-ne i provar a veure què passa. No pot fallar. Té una pinta increïble!

    Una abraçada!

    Eva

    ResponElimina
  12. Miquel i Sión; A mí el pop, amb costa posar-m'hi amb ell... sempre penso que si el compro, tinc la sensació que quedarà cru... mites i creences meves...
    Que vagi de gust Sión i Miquel¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Josep, per no tenir aquest problema, el compro sense i cuit, el que amb sobra de la primera preparació el congelo i així quan penso en fer-ne ja el tinc.
      Una abraçada

      Elimina
  13. A casa el pop sempre té molt d' exit, així que aquesta recepta em quedarà anotada a les pendents de fer.

    ResponElimina
  14. Molt bó!!! el pop amb les patates el faig sovint, amb l'amanida i el tomàquet ho provarem, un plat més complet!
    Petonets

    ResponElimina
  15. Me ha encantado mucho la página, me ha parecido muy interesante y entretenida, Enhorabuena

    ResponElimina
  16. Llevas razón, la página está muy bien diseñada y tiene un carácter informativo especial. Me gusta mucho.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars