AMANIDA AMB ROSSINYOLS
Amb aquesta recepta participo a “La recepta del 15”, del mes de
novembre que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.
Aquesta es la troballa de bolets de fa uns quants dies, la primera i l’última per aquest any. D`una part en va sortir-ne aquesta bona amanida.
INGREDIENTS
Rossinyols
Pernil d’ànecFulles d’amanida variada
1 gra d’all
Oli d’oliva
Sal
Netegem els rossinyols, salpebrem hi els saltegem a una
paella amb una mica d’oli i l’all, fins que s’hagin begut la seva pròpia aigua,
traiem l’all i reservem.
Netegem les fulles d’amanida, les tallem a
trossos al nostre gust, amanim amb un polset de sal i un raig d’oli. Reservem
El pernil d’ànec el tallem ben prim. Reservem
(la recepta la trobareu aquí).
Al plat posem l’amanida que ja tindrem
preparada, a sobre els bolets i el pernil d’ànec, ragem amb unes gotes d’oli de
saltejar els bolets .
Són boníssims, els rossinyols. I amb una senzilla amanida, cap a dintre!!!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminatot el que porta bolets, m'encanta!!!!
ResponElimina
EliminaDoncs et passa com a casa
Petons
una amanida de tardor totalment! petons
ResponEliminaTens tota la raó!!!
EliminaPetons
Que delicia....con setas frescas!.....se ve riquisimo......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaCon setas frescas que son una delicia!!
EliminaBesos
Com m'agraden els bolets, tots, encara no n'he trobata cap que no m'agradi!! els rossinyols són molt aromàtics i de carn bastant dura, segur que amb l'amanida li donen un toc molt bo!!
ResponEliminaNosaltres també trobem tots el bolets molt bons, i amb l’amanida queden molt bé
EliminaPetons
Boníssima aquesta amanida!!!
ResponEliminaI sobretot, cuida't moooolt!!!
PTNTS
Dolça
Moltes gracies !!!
EliminaEm cuido i amb cuiden molt bé !!!
Petons
Fantàstica! Ja no sé que és més bo el pernil d´ànec o els rossinyols...Bé tot plegat!!
ResponEliminaBé, tots dos ingredients son molt bons, costa de triar!!!
EliminaPetons
molt bona combinacion Sion,una amanida divina
ResponEliminauna abraçada parella
Quina enveja em feu els que mengeu bolets!!! Jo en sóc totalment negada, no hi vaig, jeje!
ResponEliminaFantàstica!!!
A l’hora de anar buscar-ne, tot i que m’agrada molt no els trobo, sort del Miquel que els veu tots!!!
EliminaPetons
Els rossinyols estan boníssims!!
ResponEliminai el pernil d'ànec també ens agrada molt!!
Quina amanida més encertada!!
ptns!!
Celebro que t’agradin tots els components de l’amanida
EliminaPetons
Aquest any està sent un mal any pels rossinyols, oi?
ResponEliminaM'encanten les amanides tèbies com aquesta, és molt variada i gustosa!
EliminaAquests el varem trobar a primers d’octubre va ser la primera florida, desprès ja no hem pogut anar-hi per culpa de la meva lesió.
Petons
La tardor es nota a tot el món blogaire! Hi ha bolets arreu! Aquesta amanida té una pinta deliciosa i amb el pernil d'ànec ha de tenir un punt....
ResponElimina
EliminaEs una amanida de tardor molt resultona!!
Petons
Buenisima!Me gusta mucho la combinacion de ingredientes.
ResponEliminaBesets.
EliminaCelebro que t’agradi
Petons
Me encanta la recepta, la apunte i la provaré!!
ResponEliminapetons
Celebro que t’agradi, si la proves ja amb diràs!!
EliminaPetons
Quina amanida més fantàstica! Fa poc, dinant per la Garrotxa, en vaig menjar una de semblant que em va encantar!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Es que són tan bons els bolets!!! crec que de qualsevol manera i acompanyant el que sigui... aquesta amanida ha de resultar boníssima!! els rossinyols són molt gustosos!
ResponElimina