AMANIDA AMB ROSSINYOLS







Amb aquesta recepta participo a “La recepta del 15”, del mes de novembre que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.

Aquesta es la troballa de bolets de fa uns quants dies, la primera i l’última per aquest any. D`una part en va sortir-ne aquesta bona amanida.

INGREDIENTS

Rossinyols
Pernil d’ànec
Fulles d’amanida variada
1 gra d’all
Oli d’oliva
Sal

Netegem els rossinyols, salpebrem hi els saltegem a una paella amb una mica d’oli i l’all, fins que s’hagin begut la seva pròpia aigua, traiem l’all i reservem.

Netegem les fulles d’amanida, les tallem a trossos al nostre gust, amanim amb un polset de sal i un raig d’oli. Reservem

El pernil d’ànec el tallem ben prim. Reservem (la recepta la trobareu aquí).

Al plat posem l’amanida que ja tindrem preparada, a sobre els bolets i el pernil d’ànec, ragem amb unes gotes d’oli de saltejar els bolets .
 

 
 
 

Comentaris

  1. Són boníssims, els rossinyols. I amb una senzilla amanida, cap a dintre!!!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. tot el que porta bolets, m'encanta!!!!

    ResponElimina
  4. Que delicia....con setas frescas!.....se ve riquisimo......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  5. Com m'agraden els bolets, tots, encara no n'he trobata cap que no m'agradi!! els rossinyols són molt aromàtics i de carn bastant dura, segur que amb l'amanida li donen un toc molt bo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres també trobem tots el bolets molt bons, i amb l’amanida queden molt bé
      Petons

      Elimina
  6. Boníssima aquesta amanida!!!
    I sobretot, cuida't moooolt!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies !!!
      Em cuido i amb cuiden molt bé !!!
      Petons

      Elimina
  7. Fantàstica! Ja no sé que és més bo el pernil d´ànec o els rossinyols...Bé tot plegat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, tots dos ingredients son molt bons, costa de triar!!!
      Petons

      Elimina
  8. molt bona combinacion Sion,una amanida divina
    una abraçada parella

    ResponElimina
  9. Quina enveja em feu els que mengeu bolets!!! Jo en sóc totalment negada, no hi vaig, jeje!
    Fantàstica!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A l’hora de anar buscar-ne, tot i que m’agrada molt no els trobo, sort del Miquel que els veu tots!!!
      Petons

      Elimina
  10. Els rossinyols estan boníssims!!
    i el pernil d'ànec també ens agrada molt!!
    Quina amanida més encertada!!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin tots els components de l’amanida
      Petons

      Elimina
  11. Aquest any està sent un mal any pels rossinyols, oi?
    M'encanten les amanides tèbies com aquesta, és molt variada i gustosa!

    ResponElimina
    Respostes

    1. Aquests el varem trobar a primers d’octubre va ser la primera florida, desprès ja no hem pogut anar-hi per culpa de la meva lesió.
      Petons

      Elimina
  12. La tardor es nota a tot el món blogaire! Hi ha bolets arreu! Aquesta amanida té una pinta deliciosa i amb el pernil d'ànec ha de tenir un punt....

    ResponElimina
  13. Buenisima!Me gusta mucho la combinacion de ingredientes.
    Besets.

    ResponElimina
  14. Me encanta la recepta, la apunte i la provaré!!

    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradi, si la proves ja amb diràs!!
      Petons

      Elimina
  15. Quina amanida més fantàstica! Fa poc, dinant per la Garrotxa, en vaig menjar una de semblant que em va encantar!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  16. Es que són tan bons els bolets!!! crec que de qualsevol manera i acompanyant el que sigui... aquesta amanida ha de resultar boníssima!! els rossinyols són molt gustosos!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars